Domagoj Žulj: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Domagoj Žulj: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Domagoj Žulj: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Iako je iza nas već nekoliko ljetnih tjedana, sezona godišnjih odmora i uživanja na moru tek je počela. Ljeto je godišnje doba za opuštanje, odmaranje i uživanje, pa se tako trebate odnositi i prema svojoj koži, koristeći prirodne preparate i ne opterećivati je teškim sintetskim proizvodima.

Zaštita od štetnih UV sunčanih zraka potrebna nam je kako ne bismo bespotrebno ugrozili vlastito zdravlje. Rizik od toga čak je dvostruko veći kad je u pitanju cjelodnevni boravak na otvorenom. Neovisno radi li se o balzamima za usne, uljima, sprejevima ili kremama, pronađite one proizvode s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema.

Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu. Usprkos jednostavnosti kojoj težimo za najtoplijih ljetnih dana, ležerni ljetni look lako ćemo začiniti uz malu pomoć modnih trendova, raskošne palete boja i uzoraka te efektnih modnih dodataka.

Ljetni vodič Domagoja Žulja

Ako se bojite da ove godine ponovno niste krenuli na vrijeme s pripremama kože i tijela za ljetnu sezonu, donosimo sve ono što vam je prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje. Odlučili smo pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni kako i koje proizvode koristiti tijekom ljetnih vrućina. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora.

Nakon Kristijana Vilušića, na red je došao Domagoj Žulj. Domagoj je iskusni Senior Account Manager koji je izrazito vješt u umjetničkom vođenju, upravljanju projektima i kreiranju kreativnih marketinških kampanja. Na svom se Instagramu posvetio putovanjima te opuštenom i nenametljivom lifestyleu. Veseo i humorističan Domagoj mnogima je street style inspiracija. No ovoga puta zanimalo nas je koji su to njegovi ljetni favoriti.

U nastavku donosimo sve ono što je Domagoj Žulj odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda do modnih dodataka za zaštitu od sunca koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Foto: Instagram @domagojzulj, CeraVe, Loccitane, Eucerin, Clinique, Kiehl’s, Birkenstock, Twojeys, Chimi Eyewear, Hurricane Lab

Učitati još
Zatvori