S trailera za novi film sa Zlatanom Ibrahimovićem teško je skinuti pogled
S trailera za novi film sa Zlatanom Ibrahimovićem teško je skinuti pogled

S trailera za novi film sa Zlatanom
Ibrahimovićem teško je skinuti pogled

Početak veljače donosi nam novu filmsku avanturu Asterixa i Obelixa, a u njihovom putovanju Srednjim kraljevstvom susret će se i s jednom nogometnom  legendom. Naime, ulogu rimskog vojskovođe Gaja Antivirusa odigrao je, ni manje, ni više nego Zlatan Ibrahimović.

asterix i obelix

Radnja petog nastavka franšize o dva osebujna Gala smještena je u daleku Kinu, kamo su se nerazdvojni prijatelji zaputili kako bi pomogli princezi u nevolji. Njihov veliki neprijatelj Cezar naumio je iskoristiti nepovoljnu političku situaciju te se željan novih osvajanja također zaputio put istoka.

Povijest njihovog odnosa sugerira nam kako nas čeka niz komičnih situacija, a o istima svjedoči i najavni video koji donosimo u nastavku.

Glavne uloge Asterixa i Obelixa povjerene su Guillaumeu Canetu i Gillesu Lelloucheu. Na velikim ekranima imat ćemo priliku vidjeti i dvije velike francuske glumačke zvijezde – Marion Cotillard i Vincenta Cassela, koji su za ovu priliku utjelovili Kleopatru i Cezara.

O svom glumačkom debiju, Zlatan Ibrahimović je progovorio na društvenim mrežama, gdje je napomenuo kako je iznimno ponosan na ovaj cameo. Zanimljivo, on nije prvi nogometaš koji se pojavio uz Asterixa i Obelixa. Na isto se još 2008. godine odlučio i legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane.

Film Asterix & Obelix: Srednje kraljevstvo u domaća kina stiže 2. veljače.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori