H&M kampanja s Ibrahimovićem i Jane Fondom najzabavnija je stvar koju ćete pogledati
H&M kampanja s Ibrahimovićem i Jane Fondom najzabavnija je stvar koju ćete pogledati

H&M kampanja s Ibrahimovićem i Jane Fondom najzabavnija je stvar koju ćete pogledati

Zlatan Ibrahimović pridružio se timu H&M Move. Tim povodom snimljena je genijalna kampanja s Jane Fondom koja garantirano stavlja osmijeh na lice.

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svjetskim ligama. Iako njegova karijera traje više od 20 godina, on i dalje igra za AC Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Također, Zlatan je i otac, planinar, govori pet jezika i obožava taekwondo.

Zlatan Ibrahimović

‘‘Često sam se u djetinjstvu osjećao izolirano i isključeno iz raznih aktivnosti. Djevojčice i dječaci koji odrastaju poput mene trebali bi imati mogućnost nositi što i profesionalni sportaši. Upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promijenilo život“, kaže Zlatan Ibrahimović.

Jane Fonda, pak, proslavila se svojim videima vježbanja pa nije ni čudo što su ih spojili u ovoj kampanji. Zlatan bi se H&M timu trebao pridružiti 2023. godine, a Jane Fonda pripremila mu je pravu dobrodošlicu. Naime, u videu koji je objavljen Jane Fonda je Zlatanu otkrila nekoliko neprocjenjivih individualnih treninga za održavanje kondicije.

Zlatan Ibrahimović

Hvalevrijedna kampanja

Kao i u svemu što radi, Zlatan se u tome neopisivo dobro snašao. Koji god pokret mu je Jane predložila, on je savršeno izveo. Ova humoristična kampanja savršeno najavljuje novu eru H&M Move zajednice. Njoj se nedavno pridružila i Diana Amini.

Ona sa sobom donosi bogato iskustvo koje je stekla u neprofitnom sektoru radeći sedam godina kao globalna menadžerica H&M fondacije. Sada će obnašati ulogu liderice programa H&M Move zajednice. S timom stručnjaka i brend pokretačima dat će značajan doprinos svjetskoj inicijativi fokusiranoj na suradnju sa zajednicama koje se suočavaju s nekim od prepreka koje sprečavaju nesmetano kretanje.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

“Uklanjanje svih tih prepreka je za H&M Move od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti bit će fokusirane na djecu koja ne mogu uživati u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale. Dok se svi ne pokrenemo. Sretna sam što sam dio ovog dinamičnog globalnog tima koji će raditi na novim, pozitivnim promjenama“, kaže Diana Amini.

U nastavku pogledajte kampanju sa Zlatanom Ibrahimovićem i Jane Fondom.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori