Chad Michael Murray ponovno nam je tiha patnja. Nakon Nathana, na ekranima je sada stalno i Lucas
Chad Michael Murray ponovno nam je tiha patnja. Nakon Nathana, na ekranima je sada stalno i Lucas

Chad Michael Murray ponovno nam je tiha patnja. Nakon Nathana, na ekranima je sada stalno i Lucas

Nakon što smo pisali kako su društvene mreže nedavno poludjele za glumcem Jamesom Laffertyjem kojeg je proslavila uloga Nathana Scotta iz One Tree Hilla, vrijeme je da malo pažnje damo i njegovom TV rivalu – Lucasu Scottu, odnosno Chadu Michaelu Murrayu. Dugo ga nismo viđali u javnosti, a s novim ulogama koje je spremio ove godine, sve nam više izlazi i još uvijek ga se ne možemo zasititi!

Chad Michael Murray

Mother of the Bride

Murray trenutno promovira svoj novi film – Mother of the Bride. Riječ je o novoj Netflixovoj romantičnoj komediji s Brooke Shields u glavnoj ulozi. No, slobodno ga možete preskočiti. Murrayev lik u filmu se zove Lucas, baš kao i lik koji mu je donio svjetsku slavu. Glumi doktora koji u resortu u kojem svi odsjedaju upozna Lanu (Shields) i zainteresira se za nju. Riječ je o sporednoj ulozi, no bez sumnje jedinoj dobroj stvari u filmu. Iako je Mother of the Bride jedan od lošijih Netflixovih uradaka ove godine, jedan je i od najgledanijih. Ako jednu pozitivnu stvar možemo izdvojiti kao rezultat filma, to je što puno više viđamo Murraya.

Novi intervjui koji izlaze samo nas podsjećaju koliko nam je falilo glumca gledati na našim ekranima. U tim intervjuima često se osvrne i na svoju karijeru te status teen heartthroba.

Glavni celebrity crush 2000-tih

Za one naše malo mlađe čitateljice i čitatelje koji možda nisu upoznati s moći koju je Lucas Scott imao nad nama svima, evo mali rezime zašto ga toliko volimo. Rane 2000-e iznjedrile su mnoge celebrity crusheve. Chad je bio među prvima. Glumac je prvo srca ukrao s 19 godina u seriji Gilmore Girls. Glumio je Tristina DuGraya, dežurnog bad boya. Njegova neodoljiva plava kosa i plave oči, fit građa i šarm, doveli su ga do uloge u poznatoj komediji Freaky Friday s Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis te glavne uloge u teen filmu A Cinderella Story s Hillary Duff. No, to je bilo ništa u usporedbi sa slavom koju je stekao kada se pojavio kao Lucas Scott u seriji One Tree Hill.

One Tree Hill je prvih par sezona pratio likove iz fiktivnog grada Tree Hilla kroz njihovu srednju školu te kasnije odrasli život. U fokusu su bila polubraća Lucas i Nathan Scott. Bila je to klasična teen serija puna obiteljskih i ljubavnih drama, a držala nas je prikovanima za ekrane kao malo koja serija u to vrijeme. I iako ne znamo ništa o košarci, sa sigurnošću možemo reći kako nam je Lucas Scott najdraži košarkaš.

Povratak Chada Michaela Murrayja

Nakon One Tree Hilla, Murray nije imao nijednu značajniju ulogu. Većinom su to bili obiteljski filmovi Hallmark produkcije te gostujuće i sporedne TV uloge. No, čini se kako se od ove godine Murray vraća jači nego ikad. Iako mu Mother of the Bride ne možemo staviti u portfolio dobrih filmova, to ga je ponovno stavilo u centar pažnje. Uz promoviranje te ‘komedije’, glumac se pojavljuje i u seriji Sullivan’s Crossing. Srija je trenutno na svojoj drugoj sezoni. U njoj, Murray glumi, naravno – šarmera Cala, romantični interes protagonistice Maggie.

Također, s obzirom na vijest kako se radi na nastavku filma Freaky Friday, Murray je izrazio volju da se vrati ulozi Jakea. Spominje se i One Tree Hill reunion. Glumačka postava već se jednom udružila na košarkaškom terenu u humanitarne svrhe, no ako se ikad dogodi da se serija vrati i da na ekranu onda gledamo srednjogodišnjeg Lucasa i Nathana (koji izgledaju bolje nego ikad), mislimo da ćemo poludjeti od sreće.

Do tad, Murraya gledamo u spomenutoj Sullivan’s Crossing, a nekad u budućnosti i u Netflixovom božićnom filmu The Merry Gentlemen na kojem trenutno radi.

@thecwofficial

Lucas has returned! Drop a comment below to welcome back Chad Michael Murray to #TheCW as Cal Jones on Sullivan's Crossing!

♬ original sound - The CW

Foto: Profimedia, TikTok (@thecwofficial)

Učitati još
Zatvori