Zašto je TikTok 20 godina nakon One Tree Hilla zaluđen Nathanom Scottom?
Zašto je TikTok 20 godina nakon One Tree Hilla zaluđen Nathanom Scottom?

Zašto je TikTok 20 godina nakon One Tree
Hilla zaluđen Nathanom Scottom?

Ako postoji jedna serija koja je obilježila početak 21. stoljeća, to je teen drama One Tree Hill. Ljubavne i obiteljske zavrzlame braće Scott i njihovih prijatelja držali su nas od 2003. do 2012. do kad se serija emitirala. Sada je već riječ o seriji koja izaziva nostalgiju, a uvijek je bilo samo jedno pitanje – tim Lucas ili tim Nathan? Svaka cura imala je svog favorita. Ako danas pitate TikTok, to je Nathan, i to sve zbog jedne kampanje.

Rekreiranje poznate scene

James Lafferty koji je glumio Nathana, izazvao je ovih dana pravu histeriju na društvenim mrežama. Naime, glumac je sudjelovao u kampanji za brend American Eagle povodom njihove nove linije sportske odjeće. Objavio je niz fotki sa snimanja u kojima je bez majice te dok igra, naravno, košarku. Fotošuting je razveselio sve Nathan girlies, ali moguće i preobratio mnoge obožavateljice koje su bile tim Lucas jer James Lafferty samo potvrđuje koliko dobro izgleda i 20 godina nakon hit serije.

@americaneagle

the Ravens are looking 🔥!!! Tune in 5/18 for the OTH Reunion Basketball game on @House of Highlights ‼️🏀

♬ Trendsetter - Connor Price & Haviah Mighty
@mandykayschendel

The all-grown-up #jameslafferty aka #nathanscott partnered with American Eagle for a promotional shoot but the nod to #onetreehill was too great to ignore. Even his #oth cast member HAD to comment on the images which released the day of the #othreunion to benefit the V Foundation for Cancer research. #popculturenews #bestof2000s / @American Eagle

♬ original sound - Mandy Schendel

Kako to i inače biva, TikToku nije promaknula vruća kampanja, a Lafferty je postao nova opsesija, takozvani white boy of the month. Uslijedili su mnogi editi glumca u kampanji i brojni iznenađeni komentari kao glumac izgleda bolje nego ikad. Osim toga, pala je i rekreacija poznate scene iz serije. Riječ je o sceni u kojoj Nathan zabija pobjednički koš za Ravense gledajući u Hayley. Kako je izgledala rekreacija, pogledajte u nastavku:

@jameslafferty85

Hey it’s me, reporting live from Tree Hill @American Eagle #aepartner

♬ Dancing in the Fire - JC Autobody

Reunion na terenu

Ovaj mjesec osim American Eagle kampanje, Laffertyja ste mogli gledati i na pravom košarkaškom terenu. Naime, on i ostatak glumačke postave One Tree Hilla odigrali su humanitarnu košarkašku utakmicu u Ravens dresovima. Lafferty je opet bio predmet žudnje na TikToku, a akciji su prisustvovali i Bryan Greenberg koji je glumio Jakea, Stephen Colletti koji je glumio Chasea, ali i vječni rivali Paul Johannson (Dan Scott) te Craig Scheffer (Keith Scott) koji su bili kapetani ekipa. Chad Michael Murray nažalost nije bio prisutan, no oglasio se putem videopoziva gdje je rekao da je na setu filma te pozvao sve da navijaju za tim Keith.

Učitati još
Zatvori