Povratak kultne komedije: Stiže nam nastavak filma Freaky Friday
Povratak kultne komedije: Stiže nam nastavak filma Freaky Friday

Povratak kultne komedije: Stiže nam
nastavak filma Freaky Friday

Nakon puno spekulacija i glasina, potvrđeno je da nam stiže nastavak filma Freaky Friday! Podsjetimo, riječ je o kultnom filmu iz 2003. godine u kojem Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan glume majku i kćer. One zamjene tijela nakon što pojedu magični fortune cookie iz kineskog restorana. Godinama su glumice u raznim intervjuima izražavale želju da ponovno glume te uloge, a sada im se ta želja i ostvarila.

Freaky Friday

Freaky Friday

Freaky Friday temeljen je na romanu iz 1972., a film iz 2003. nije prva adaptacija. Još 1976. izašao je film u kojem je glumila i mlada Jodie Foster. Međutim, Freaky Friday iz 2003. postao je onaj kojeg svi znaju. Komedija prati majku Tess (Curtis) i kćer Annu (Lohan) koje slučajno zamijene tijela nakon što pojedu fortune cookie iz kineskog restorana. Tako se Tess probudi u Anninom tijelu te mora navigirati srednju školu i novu simpatiju (Chad Michael Murray). Anna se probudi u Tessinom tijelu i mora naučiti kako biti samohrana i zaposlena majka. Film je režirao Mark Waters, koji je godinu kasnije režirao i Mean Girls s Lindsay Lohan. Hoće li uzeti redateljsku palicu i u nastavku, nije poznato.

Iako nije htjela previše otkrivati, Lindsay Lohan je u intervjuu s Andyjem Cohenom potvrdila kako se sprema produkcija nastavka. Ona i Curtis reprizirat će svoje uloge. O radnji se još ništa ne zna, no Curtis je jednom izjavila kako bi bilo odlično vidjeti Tessu kao baku i Annu kao majku.

filmovi koji slave mame

Nama se njezina ideja sviđa, a voljeli bismo i ponovno vidjeti Chada Michaela Murraya, ovog puta kao Anninog supruga. Dok je Murray glumio Annin ljubavni interest, Mark Harmon glumio je Tessinog zaručnika. Harmona pamtimo po ulozi Gibbsa iz kriminalne serije NCIS, koja nam se uskoro i vraća, ali u obliku prequela koji će pratiti samo njegov lik. Hoće li se i on vratiti u Freaky Friday svemir, također nam preostaje za vidjeti.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori