Napokon je službeno potvrđeno: Ove godine gledamo drugu sezonu serije Squid Game
Napokon je službeno potvrđeno: Ove godine gledamo drugu sezonu serije Squid Game

Napokon je službeno potvrđeno: Ove godine gledamo drugu sezonu serije Squid Game

Bilo je potrebno 12 godina da prva sezona serije Squid Game zaživi. Ali bilo je potrebno samo 12 dana da postane najpopularnija Netflixova serija svih vremena, kazao je Hwan Dong-Hyuk, autor megapopularne serije čija se druga sezona nestrpljivo isčekuje.

Spomenute riječi napisao je još sredinom lipnja 2022. godine u službenoj izjavi objavljenoj na Netflixovim društvenim mrežama, u kojoj je potvrdio kako će omiljena serija dobiti svoj nastavak. Na društvenim mrežama nastavile su kolati brojne informacije kada bi se nova sezona mogla pojaviti na malim ekranima, no do sada nije bilo službene potvrde. No, s prvim danima veljače napokon je stigla i ona!

Povratak na male ekrane

Prema dostupnim informacijama, otkrivenima na sastanku koji je Netflix održao sa svojim dioničarima, nova sezona serijala Squid Game trebala bi na popularni streaming servis stići u drugoj polovici godine.

Pritom je bio objavljen i kratak video isječak, koji vas čeka u nastavku, a u kojem je otkriveno kako se radnja nastavlja s posljednjim trenucima prve sezone i prikazuje protagonista Seonga Gi-huna, također poznatog kao Igrač 456, kako prima misteriozni poziv u zračnoj luci. Za dlaku izbjegavši smrt na posljednjim Igrama, obećava da će pronaći pozivatelja bez obzira na cijenu…

Netflixov novi projekt

U međuvremenu smo imali priliku vidjeti reality show inspiriran upravo ovom serijom. Nazvan Squid Game – The Challenge, ovaj show najavljen je kao projekt s najvećom glumačkom postavom u povijesti reality TV-a.  Naime, čak 456 stvarnih igrača ušlo je u igru u potrazi za novčanom nagradom od 4,56 milijuna dolara. Uz sebe je vezao niz kontroverzi, a više o njima možete doznati ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori