Anita Dujić objavila da čeka drugu bebu
Anita Dujić objavila da čeka drugu bebu

Anita Dujić objavila da čeka drugu bebu

Anita Dujić Broadfoot s prijateljima i fanovima na Instagramu podijelila je predivnu vijest – njezina kćerkica Lily uskoro će postati starija sestra!

Dizajnerica, koja je nedavno predstavila novu kolekciju nakita Juno, poduzetnica i manekenka svoje je prve trudničke fotografije za javnost snimila u resortu Qasr Al Sarab Desert u Abu Dhabiju, gdje je uz bazen pozirala u crnoj kožnatoj minici s resicama, bijeloj majici i bež sandalama.

“Ovisi o kutu”, napisala je uz četiri fotografije u različitim pozama, od kojih samo neke otkrivaju trudnički trbuščić.

 

Anita, koja je s Duncanom Broadfootom u braku od prosinca 2020. godine, u objavi je otkrila i neke zanimljive detalje pa su tako brojni čestitari doznali da je upravo na pola puta trudnoće, odnosno da je u 20. tjednu.

Brojne Anitine prijateljice i prijatelje, među kojima su dizajneri, glumice, pjevačice i influenceri, razveselila je ova novost, a neki su u komentarima već predložili ime za bebicu.

 

Anita i Duncan upoznali su se 2017. godine na Visu, na snimanju filma “Mamma Mia 2”, 2019. godine dobili su djevojčicu Lily,  a vjenčali su se u Duncanovoj rodnoj Škotskoj 2020. godine.

Tročlana obitelj nedavno je preselila u novi dom koji su uredili baš po svojoj mjeri, a u kojem se trenutno vjerojatno dotjeruje šarmantan kutak za novu prinovu.

Spol drugog djeteta Anita i njezina obitelj za sada su odlučili zadržati za sebe.

Foto: Instagram (@anita_dujic)

Učitati još
Zatvori