Nova minimalistička kolekcija nakita s potpisom Anite Dujić Broadfoot
Nova minimalistička kolekcija nakita s potpisom Anite Dujić Broadfoot

Nova minimalistička kolekcija nakita s
potpisom Anite Dujić Broadfoot

Kakva nas jesen očekuje kada je u pitanju nakit najbolje nam je dočarala uvijek kreativna Anita Dujić Broadfoot. Njen nakit pod imenom Juno svake nas sezone oduševi inovativnim minimalističkim dizajnom koji uvijek pomalo stilski zaviri u vintage smjerove, što se do sada pokazao kao pun pogodak kod vjernih Juno obožavatelja.

juno nakit

Vintage dizajn definitvno je hit ove sezone a srebro, zlato, rubini, garnet i svila su materijali s kojima Juno ulazi u hladnije dane. „Komadi nakita savršen su način izražavanja. Nošenje pravog nakita može podići vaš izgled na potpuno novu razinu, bilo da se radi o ekstravagantnom prstenu, jednostavnoj ogrlici i narukvici ili suptilnim naušnicama s detaljima”, objasnila je Anita.

juno nakit

Ove jeseni i zime nosi se nakit u slojevima, kao i setovi. Juno žena voli se igrati s modom i modnim dodacima te se ne boji dozvoljenih i ne dozvoljenih kombinacija. “U toj igri mode ne postoje pravila ni ograničenja, sve je dozvoljeno dokle god je dobro izbalansirano”, dodaje sama dizajnerica.

Nova Juno kolekcija u korak sa svjetskim trendovima

Novom Juno kolekcijom Anita odlazi i korak dalje te se pridružuje svjetskim trendovima u stvaranju transformativnog nakita. Kombinirajući nekoliko stilova u jedan komad, ovaj nakit prilagođava se kako bi odgovarao životu ili raspoloženju žene koja ga nosi.

juno nakit

Današnje žene očekuju više od svog nakita osim lijepog dizajna. Žele da odražava njihovu individualnost, ima ugrađenu svestranost i bude spreman odigrati ulogu kreatora izgleda u bilo kojem trenutku.  Upravo zato su kupci skloniji kupovini nakita koji stvara više izgleda uz samo nekoliko brzih pokreta.

„Juno je majstor prilagodbe i uz nekoliko malih izmjena vaš dnevni look vrlo lako možete transformirati u večernji. Slaganjem nekoliko prstena u set ili dodavanjem dodatne narukvice i ogrlice, vaš izgled poprima totalno nove dimenzije”, pojasnila je Anita Dujić Broadfoot.

Fotografije potpisuje Rajna Raguž, make up i frizuru Ivica Palinić, dok je krativno vodstvo te stajling  odradila Anita Dujić Broadfoot.

juno nakit

Juno nakit možete pronaći na web shopu www.junostudio.co,  te u koncept dućanima Kawa u Dubrovniku i Trogir Experience u Trogiru.

Foto: Rajna Raguž

Učitati još
Zatvori