Rijeka će dobiti novi luksuzni resort

costabella-1

Jadranska obala svake godine dodatno mijenja svoju vizuru s novim hotelima i resortima te se pretvara u pravi mamac za turiste diljem svijeta. Rijeka koja se, poput i Splita, često smatrala samo tranzitnom lukom, razvija svoje prirodne potencijal brojnim restoranima i kafićima, a sada i novim smještajnim jedinicama.

Luxury Resort & Spa Costabella

Luxury Resort & Spa Costabella čija je planirana gradnja počela nakon dužeg odgađanja, promijenit će izgled riječke Kostabele. Na tom je mjestu zamišljen veliki luksuzni resort s hotelom i kaskadnim vilama te svim nužnim popratnim sadržajima. Zamišljeno je i kako bi sve smještajne jedinice imale pogled na more, dok bi se u podnožju samog resorta uredila cijela plaža i vez za goste koji bi pristizali svojim plovilima.

costabella-2

Dodatni benefit bilo bi uvođenje wellness sadržaja u hotel koji bi svojim gostima nudio samo najbolje te pridonošenje razvoju zdravstvenog turizma na Kvarneru. Završetak radova planira se za 2020. godinu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori