#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Philips MoistureProtect Auto Curler za uvijek savršene kovrče

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Philips MoistureProtect Auto Curler za uvijek savršene kovrče

Tjedni u samoizolaciji u potpunosti su promijenili našu svakodnevicu – od radne rutine preko načina na koji provodimo slobodno vrijeme do beauty rutine. Nakon početnog uživanja u jednostavnosti nove beauty rutine, ubrzo, počeli su nam nedostajati svi oni mali beauty rituali tijekom kojih ćemo odvojiti nekoliko dodatnih minuta u danu za brigu o sebi i nakon kojih se uvijek osjećamo bolje. Jedan od njih je uređivanje kose. S početkom vraćanja staroj rutini, vrijeme je za povratak omiljenim beauty ritualima. Novo #OdbrojavamDo darivanje posvećeno je upravo jednom od najpopularnijih beauty rituala kojeg ćete obožavati i vi i vaša kosa – uvijanju kose.

U suradnji s Philipsom, jednu sretnicu razveselit ćemo popularnim Philips
MoistureProtect Auto Curlerom koji uz minimalno truda i u samo nekoliko minuta uvijek iznova stvara savršene kovrče.

Jedini uređaj koji trebate za uvijek savršene kovrče uz minimalno truda

Ako volite kovrče, uz Philips MoistureProtect Auto Curler možete ih imati svakodnevno uz minimalno truda.

Ovaj revolucionarni uređaj uz jednostavni pritisak gumba i automatsko uvijanje daje predivnu frizuru kao nakon posjeta frizerskom salonu. Ovisno o tome kakve kovrče želite postići, opuštene valove, razbarušenu messy hair ili pak pravilne čvrste kovrče, možete birati između 3 smjera kovrčanja kose, temperature i vremena.

Osim što će stvoriti savršene kovrče, Philips MoistureProtect Auto Curler štiti vašu kosu uz pomoć MoistureProtect senzora. MoistureProtect tehnologija kontrolira i prilagođava temperaturu kako vam se kosa ne bi oštetila. Na taj način čuva prirodnu vlažnost kose i povećava njen sjaj.

Journal x Philips giveaway

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @philips_hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 11. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update članka: Dobitnica je @josipa_kazalac. Čestitamo! 

https://www.instagram.com/p/B_9o0wjlr84/

Foto: Philips

Učitati još
Zatvori