#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite dva YSL Beauty proizvoda zbog kojih će vaša koža biti ljepša i sjajnija no ikad

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite dva YSL Beauty proizvoda zbog kojih će vaša koža biti ljepša i sjajnija no ikad

Stigli smo do posljednjeg dana #OdbrojavamDo giveaway za koji smo vam pripremili pravu beauty poslasticu. Najbolje uvijek dolazi na kraju, a upravo su takvi proizvodi iz inovativne PURE SHOTS linije iz laboratorija prestižne beauty kuće YSL Beauty koja na najbolji mogući način ujedinjuje prirodu i znanost i donosi se što našoj koži treba da ostane sjajna i njegovana, čak i nakon povratka užurbanoj svakodnevici.

U suradnji s beauty kućom YSL Beauty pripremili smo vam Hydra Bounce losion koji će obogatiti vašu dnevnu njegu i Night Reboot serum koji će obogatiti vašu noćnu njegu.

U nastavku otkrijte njihova magična svojstva i kako možete sudjelovati u ovom odličnom beauty darivanju!

YSL Beauty Hydra Bounce losion

Užurbani, urbani životni stil povećava dehidraciju kože, a smanjuje se i sposobnost kože da se prilagodi promjenama godišnjeg doba za 20 posto. U svakoj kapi losiona Hydra Bounce Essence-in-Lotion nalaze se tisuće obloženih kapljica vode i ulja koje poboljšavaju moć upijanja kože za trenutnu hidrataciju i osjećaj ugode.

Ovaj losion sadrži cvijet naranče te vitamine E i B3. Optimalna dnevna doza vitamina E i B3 štiti kožu od urbanih štetnih utjecaja u sinergiji sa cvijetom naranče iz Maroka, kako bi se poboljšala hidratacija kože. Koža se do kraja puni vlagom te izgleda iznimno podatno i elastično.

YSL Beauty Night Reboot serum

Night Reboot vodeći je serum u YSL Beauty liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo šest sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, Night Reboot obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima. Uz kaktus kraljica noći jedna doza uključuje i glikolnu kiselinu. Ona uklanja mrtve površinske stanice kože za obnavljanje i zaglađivanje tena, čime se brišu nedostaci nastali kao posljedica urbanog života. Dok ekstrakt kraljice noći iz Maroka štiti stanice kože kako bi se koža mogla oporaviti i obnoviti.

Jedna noć – toliko vremena YSL Beauty ima na raspolaganju za branje ove fascinantne biljke. Također, jedna noć je najkraće vrijeme u kojem se ženska koža može nahraniti i pokazati prve znakove poboljšanja – finija, glađa i blistavija koža.

Journal x YSL Beauty giveaway

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @yslbeauty Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju


Giveaway traje do subote, 06. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

UPDATE: Dobitnica je @dora___the___explorer! Čestitamo!

Foto: YSL Beauty

Učitati još
Zatvori