#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite novu L’Occitane kolekciju

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite novu
L’Occitane kolekciju

Vrijeme je za novi #OdbrojavamDo giveaway u kojem vam, u suradnji s poznatim francuskim beauty brendom L’Occitane, donosimo dozu proljetnog optimizma i svježine. Nakon što je prošle godine osvojio brojne obožavatelje prirodne kozmetike svojim novim mirisom Herbae par L’Occitane koji slave provansalske divlje trave, ove godine L’Occitane donosi njegovo novo, osvježeno i još raskošnije izdanje.

Nova Herbae par L’Occitane L’Eau prožeta je mirisom u čijem se središtu nalazi cvijet nježne, ali snažne ljepote pronađen među divljim travama u Provansi – bijela djetelina. Za vas, L’Occitane je pripremio raskošan paket u kojem se nalaze proizvodi iz nove kolekcije koje ćete imati priliku isprobati među prvima jer kolekcija u L’Occitane dućane i online shop stiže 15. svibnja. Što sve, uz malo sreće, možete osvojiti?

Nova Herbae par L’Occitane L’Eau kolekcija

Herbae par L’Occitane L’Eau kolekcija vašu će svakodnevicu i beauty rutinu osvježiti živopisnim buketom cvijeća isprepletenog divljim livadnim travama. Kristalno jasna nota bijele djeteline uklapa se u meku zelenu svježinu utkanu kroz prirodne ekstrakte sljeza i anđelike.

U novoj kolekciji i raskošnom L’Occitane paketu koji imate priliku osvojiti nalazi se pet mirisnih noviteta. Herbae par L’Occitane L’Eau parfumska vodica u vama će probuditi želju da se prepustite i istražite različite načine uživanja u neobuzdanoj slobodi.

U kolekciji se nalazi i novo izdanje omiljene L’Occitane hidratantne krema za ruke s laganom teksturom i obogaćena organskim karite maslacem koja pomaže u njezi ruku ostavljajući ih nježno mirisnima. Miris bijele djeteline prožet je i kroz sapun za ruke i tijelo koji nježno čisti kožu i na njoj ostavlja mirisni trag.

Svjež, cvjetni sklad bijele djeteline otkrivaju i nježni gel za tuširanje te mlijeko za tijelo, savršena kombinacija za svakodnevnu njegu koja će vašu kožu tijela ostaviti mekom i mirisnom.

L'Occitane Herbae L'Eau
L’Occitane Herbae L’Eau
L'Occitane Herbae L'Eau krema za ruke
L’Occitane Herbae L’Eau krema za ruke
L'Occitane Herbae L'Eau sapun za ruke
L’Occitane Herbae L’Eau sapun za ruke i tijelo
L'Occitane Herbae L'Eau gel za tuširanje
L’Occitane Herbae L’Eau gel za tuširanje
L'Occitane Herbae L'Eau mlijeko za tijelo
L’Occitane Herbae L’Eau mlijeko za tijelo

Journal x L’Occitane giveaway

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr profil
  2. Pratiti @loccitane_hr profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka, 15. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

https://www.instagram.com/p/CAH8teZlUrQ/

Foto: L’Occitane

Učitati još
Zatvori