#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite LELO bestseller Sona 2 Cruise

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite LELO
bestseller Sona 2 Cruise

Kako bismo vam barem malo uljepšali dane u izolaciji i stavili vam smiješak na lice, posljednih dana imali ste prilike sudjelovati u #OdbrojavamDo giveawayima i, uz malo sreće, osvojiti jedan od brojnih lijepih poklona. Vrijeme je za još jedan odličan poklon kojeg vam darujemo u suradnji s intimnim lifestyle brendom LELO.

Nova generacija intimnih proizvoda

SONA 2 Cruise pripada novoj generaciji proizvoda koji predstavljaju najveću prekretnicu u intimnim proizvodima proteklog desetljeća. Na temelju povratnih informacija korisnica, LELO je odlučio nadograditi klitoralni masažer s još mekšim silikonom, praktičnijim sučeljem i dužim vijekom trajanja baterije, ali i širom paletom postavki za pružanje užitka. A što to zapravo znači?

SONA 2 Cruise još uvijek ima sva obilježja zbog kojih je originalna SONA bila hit, ne samo među LELO kupcima, nego u cijeloj industriji. SONA 2 je zadržala svoju prepoznatljivu elegantnu siluetu, nagrađivani vodootporni dizajn, USB punjenje, uz dodatak dubljeg i većeg soničnog “jastučića” u “ustima” SONE za blaže pulsacije, nježnije sonične valove i širi raspon soničnih intenziteta.

Sa širim rasponom soničnih intenziteta, SONA 2 Cruise ima i 4 dodatne postavke za postizanje užitka koje donose i do 12 različitih vibracija za pregršt novih doživljaja. Također, SONA 2 Cruise ima i poboljšano sučelje te dulje trajanje baterije.

LELO SONA 2 Cruise, baš kao i original, dolazi s revolucionarnom Cruise Control tehnologijom*, a dostupna je u dvije LELO klasične boje – crnoj i ciklami, ali i potpuno novoj – ljubičastoj.

Journal x LELO giveaway

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @LELO.Official Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 11. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: LELO

Preporuka

Zatvori