#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite tetovažu u Imaginarium Tattoo Studiju

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite tetovažu
u Imaginarium Tattoo Studiju

Jedna od stvari koju smo naučili u karanteni je koliko se stvari mogu brzo promijeniti zbog čega je važno uživati u svakom danu i maksimalno ga iskoristiti. Nakon što smo gotovo dva mjeseca proveli u vlastita četiri zida, mnogi među nama odlučili su da je vrijeme odgađanja svih onih velikih i malih stvari sada iza njih. Jedna od stvari koje su donedavno mnogi zaista htjeli, ali istovremeno unedogled odgađali je tetoviranje. Kao trajni ukras na tijelu, tetovaža, osobito kada je riječ o prvoj tetovaži, dolazi s određenim pritiskom vezanim uz izbor za koji možemo biti sigurni da nećemo požaliti.

Ako se tetovaža nalazi na vašoj bucket listi stvari koje želite napraviti nakon karantene, novi #OdbrojavamDo giveaway je stvoren za vas! U suradnji sImaginarium Tattoo Studijom darujemo vam tetoviranje u vrijednosti od 800 kuna.

Imaginarium Tattoo Studio se nalazi u Petrovoj ulici, a iza impresivnih tetovaža koje nastaju u njemu nalaze se Maja (@imaginarium.maya) i Siniša (@teeth_grinder). Osim nepobitnog talenta, ono što njih rad čini toliko posebnim i popularnim je custom pristup svakoj osobi – svaka tetovaža crta se za osobu koja ju naručuje. Rade baš sve stilove – ornamentalni, realizam, dotwork, ali, baš poput svih tattoo artista imaju stil koji prferiraju. Za Sinišu to je american traditional, dok je za Maju to grafički, apstraktni stil. Bez obzira na stil koji netko odabere, Maja i Siniša uvijek se trude isporučiti tetovažu visoke kvalitete.

Imaginarium Tattoo Studio uvijek je prakticirao visoke higijenske standarde, koristi se jednokratna oprema, a u ovom se periodu dodatno pazi na čistoću studija, a tetovirači rade u zasebnim prostorijama.

U #OdbrojavamDo giveaway možete osvojiti tetoviranje kod Maje u vrijednosti 800 kuna koje se može iskoristiti tijekom srpnja i kolovoza. Imajte na umu da se nakon tetoviranja preporučuje tetovažu štititi od direktnog sunca, ali u more se smije već nakon dva tjedna.

Journal x Imaginarium Tattoo Studio

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti  @imaginariumtattoostudio Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do srijede, 27. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica tetovaže je Maja Bošnjak. Čestitamo!

Foto: Imaginarium Tattoo Studio

Učitati još
Zatvori