#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Estée Lauder kremu koja briše znakove starenja dok vi spavate

#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Estée Lauder kremu koja briše znakove starenja dok vi spavate

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

Objavu dijeli Estée Lauder (@esteelauder)

Dani u samoizolaciji bez sumnje su ostavili trag na nama. Naša svakodnevica u potpunosti se promijenila, a prilagođavanje novoj situaciji i brojne brige koje je donijela, trag je ostavila i na našoj koži. I dok se mi veselimo svim onim velikim i malim stvarima koje donosi povratak staroj rutini, današnji #OdbrojavamDo giveaway razveselit će vašu kožu!

U suradnji s jednim od najvećih beauty brendova danas, Estée Lauder, darujemo vam njegovu noćnu kremu s magičnim anti-aging djelovanjem koju obožavaju na tisuće žena diljem svijeta.

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

Objavu dijeli Beauty at Highpoint (@beautyathighpoint)

Estée Lauder noćna krema čiji će vas rezultati oduševiti

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Crème je multifunkcionalna anti-aging noćna krema protiv višestrukih znakova starenja kože. Noćna krema dio je poznate Estée Lauder Supreme + kolekcije, a njezina bogata tekstura vašoj će koži lica priuštiti dubinsku njegu i hidrataciju.

Revitalizing Supreme+ intenzivna i regenerativna noćna krema pomaže prirodnom procesu obnove kože koji se događa noću zbog čega smanjuje izgled linija i bora, učvršćuje i zaglađuje. Kako? Ova magična noćna krema sadrži čak dva puta veću koncentraciju ekstrakta moringe (u odnosu na njezinu dnevnu verziju) koji potiče proizvodnju kolagena. Idealan izbor za žene koje traže intenzivnu noćnu kremu!

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Crème
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Crème

Journal x Estée Lauder giveaway

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @esteelauder Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do srijede, 20. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Instagram, Estée Lauder

Učitati još
Zatvori