#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite Aldo kombinaciju idealnu za ljetne dane

Tjedni samoizolacije natjerali su nas na maštanje o svim onim velikim željama, malim ritualima i svakodnevnim stvarima koje nas vesele i u kojima jedva čekamo uživati jednom kada borba s virusom napokon bude iza nas. Posljednje tjedne proveli smo u udobnim i ležernim odjevnim komadima zbog čega se na našoj bucket listi #OdbrojavamDo stvari našlo i nekoliko ljetnih modnih favorita koje već zamišljamo u svojoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama. Ako se, baš poput nas, veselite dolasku ljeta i ljetnih modnih trendova i modela, novi #OdbrojavamDo giveaway zasigurno će vam izmamiti osmijeh na lice. Poznati brend cipela i torbi Aldo za vas je pripremio kombinaciju kao stvorenu za ljetne dane ispred nas.

Aldo cipele i torba za ljetne kombinacije

Aldo Hrvatska poklanja vam idealnu kombinaciju za tople ljetne dane: crossbody torbicu od kombiniranih materijala i pripadajuće kožne sandale na petu. Ove i mnoge druge fashion poslastice moći ćete osim u Aldo trgovinama pronaći i na Aldo web shopu koji samo što nije počeo s radom!

Journal x Aldo Hrvatska giveaway

Igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @aldocroatia Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka (8. svibnja) u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Instagram, Aldo

4