Ovo su genijalni brendovi koje ćete naći u zagrebačkom bon ton storeu

Ovo su genijalni brendovi koje ćete naći
u zagrebačkom bon ton storeu

bon-ton-1

Zagrebački contemporary store i galerija – bon ton store & gallery od svojih početaka 2014. u Dežmanovom prolazu pozicionirao se kao jedno od vodećih mjesta u gradu koje spaja modu i glazbu. Ne podilazeći trendovima pažljivo grade vlastitu priču s. pomalo romantičnim retro prizvukom. Spoj Kalifornije, francuske rivijere i Jadranskog mora, ispričan je kroz nove kolekcije vrhunskih mladih brendova.

bon-ton-2

Od prošlog tjedna, bon ton je otvorio svoja vrata u novom, preuređenom prostoru na adresi Preradovićeva 34, a novo poglavlje u njihovoj priči najavljuje kampanja koju potpisuje Nadja Božić.

bon-ton-3

Atmosferična bon ton ljetna kampanja

Idiličan ambijent istarskog hotela Meneghetti poslužio je kao savršena inspiracija za odlične vizuale talentirane fotografkinje i DJ-ice s berlinskom adresom. Serija fotografija snimana analognim fotoaparatima prati divnu Magdalenu (Colors model management) kroz dan proveden u prekrasnom opuštajućem okruženju.

bon ton

U jako cool „model off duty“ stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica nastale u suradnji s berlinskom ilustratoricom Rahel Susskind. Sheriff & Cherry naočale sjajno su se uklopile u opuštenu, pomalo retro bon ton priču.

bon ton

Uz komade iz kampanje, u Preradovićevoj se mogu naći i nove kolekcije brendova National standard i BLK DNM. Kako bi proslavili ponovno otvorenje, iz bon tona su pripremili  i popust od 20%  na sve artikle koji traje do 08. srpnja.

bon ton

Sve u svemu, čini se da nas u bon tonu čeka jako cool ljeto. Pratite ih na Facebooku.

bon ton

bon ton

bon ton

bon ton

bon ton

bon ton

Foto: Nadja Božić

Učitati još
Zatvori