Zagrebački bon ton vodi u prvi red najcool revije Tjedna mode u Berlinu

Zagrebački bon ton vodi u prvi red najcool
revije Tjedna mode u Berlinu

MARINA HOERMANSEDER 1

Berlinski tjedan mode

Najiščekivanija revija berlinskog tjedna mode sa sigurnošću je bila ona njemačke dizajnerice Marine Hoermanseder. Kolekcijom za proljeće ljeto 2018., predstavljenom u sklopu Berliner Mode Salona u Humbolt forumu u Berlinu, dizajnerica je još jednom oduševila kritiku i publiku, a iz prvog reda pratila ju je i ekipa iz zagrebačkog bon ton storea.

MARINA HOERMANSEDER 2

MARINA HOERMANSEDER 3

Marina Hoermanseder

Marina Hoermanseder – dizajnerica koja od prve kolekcije 2013. ostaje vjerna svojoj glavnoj inspiraciji – ženskoj silueti, za iduće proljeće i ljeto pripremila je kolekciju inspiriranu tradicionalnim ruskim lutkicama popularno zvanima babuškama. Također, ni ovoga puta nisu izostali detalji koji pomalo koketiraju s fetiš elementima – predimenzionirane kopče i kožne suknje koje asociraju na ortopedska pomagala iz 18. stoljeća.

Prikazana kolekcija oduševila je i prestižni modni portal Vogue.de, koji je pohvalio smjer u kojem se brend Marine Hoermanseder razvija te ga uvrstio u svoj izbor najbitnijih trenutaka berlinskog fashion weeka. Originalni odjevni komadi ove trenutno najkul berlinske dizajnerice mogu se nabaviti i u Hrvatskoj, i to u sklopu bon ton store & galleryja, koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34, Zagreb.

MARINA HOERMANSEDER 4

MARINA HOERMANSEDER 5

MARINA HOERMANSEDER 6

MARINA HOERMANSEDER 7

Foto: Nadja Božić

Učitati još
Zatvori