Što odjenuti na jesensko vjenčanje? Donosimo najbolje kombinacije
Što odjenuti na jesensko vjenčanje? Donosimo najbolje kombinacije

Što odjenuti na jesensko vjenčanje?
Donosimo najbolje kombinacije

Jesen nam je pred vratima, a ona ujedno obilježava i početak jednog od najljepšeg godišnjeg doba. Jesen je sezona u kojoj se polako pripremamo za zimsku idilu koju sa sobom nosi blagdansko razdoblje. Mnogi ističu kako su upravo studeni i prosinac jedni od najljepših mjeseci u godini. Upravo su to mjeseci u kojima vrijeme zahladi, kreću razna zabavna događanja po gradu i naravno stiže Božić. Upravo zbog raznih događanja koji obilježavaju ove mjesece, mnogi parovi ih biraju kao idealne za vjenčanje.

Jesenska i zimska idila čine se kao pravi mjeseci u kojima je idealno imati vjenčanje. Ovi mjeseci su posebice rezervirani za one koji svoj poseban dan žele pretvoriti u zimsku bajku. Romantično uređenje prostora spada pod must-have zadatak, a odabir vjenčanice, aranžmana i torte ističu se kao glavni zadaci oko koji centriramo cijelu priču. No, što ako ne brinete o organizaciji vjenčanja već ste samo uzvanik? Onda vam je glavni problem pronaći savršen outfit koji će se uklopiti u jesensku/zimsku idilu koju donose vjenčanja.

Odjevne kombinacije koje su idealne za jesensko/zimsko vjenčanje

Za jesenska i zimska vjenčanja najčešće biramo kombinacije u kojima ćemo istovremeno izgledati elegantno, ali opet i one u kojima nam neće biti hladno. Stoga je možda jedan od najboljih odabira za jesensko/zimsko vjenčanje romantična haljina, midi dužine koju krase dugi rukavi. No, na odmet nisu ni kratke haljine koji će začiniti svaku prigodu. Kada govorimo o uzorcima i bojama, u hladnijim mjesecima držimo se tamnih nijansi i jednostavnih uzoraka. No, možemo reći kako uz tu jednostavnost pri odabiru kombinacije dolazi i doza elegancije i romantičnosti looka.

Od high enda do high streeta, odličnih haljina koje su idealne za vjenčanja i druge svečane prilike ne nedostaje. Najbolje modele među kojima će baš svatko pronaći savršeni model za svoj stil i posebnu priliku koju donosi jesenska/zimska sezona, izdvojili smo u nastavku!

Mona

Mango

Sézane

Net-a-Porter

Zara

Foto: Mango, Zara, Net-a-Porter, Sezane, Mona, Instagram

Učitati još
Zatvori