Pronašli smo divne vjenčanice skandi brenda koje su idealne za zimsko vjenčanje
Pronašli smo divne vjenčanice skandi brenda koje su idealne za zimsko vjenčanje

Pronašli smo divne vjenčanice skandi brenda koje su idealne za zimsko vjenčanje

Prosinac je mjesec koji često karakteriziramo kao zimsku idilu. Upravo je prosinac mjesec u kojem vrijeme zahladi, kreću razna zabavna događanja po gradu i naravno stiže Božić. Upravo zbog raznih događanja koji obilježavaju ovaj mjesec, mnogi parovi ga biraju kao idealnog za vjenčanje. Prosinac je zaista rezerviran za one koji svoj poseban dan žele pretvoriti u zimsku bajku. Romantično uređenje prostora spada pod must-have zadatak, a odabir vjenčanice, aranžmana i torte ističu se kao glavni zadaci oko koji centriramo cijelu priču.

Savršene zimske vjenčanice brenda Rotate

Odabir vjenčanice ističe se kao jedan od najvažnijih djelova planiranja vjenčanja, a mnoge mladenke o savršenoj vjenčanici maštaju od malena. Međutim pronaći idealnu vjenčanicu zna biti izazovan zadatak. Postoje zaista razni brendovi koji kreiraju divne vjenčanice, ali među njima uvijek se ističu skandi brendovi. Jedan od skandi brendova koji mi naprosto obožavamo je Rotate.

Rotate vjenčanice ističu se kao omiljene za zimsko vjenčanje, a njihova wedding kolekcija predstavlja klasične oblike u bijeloj i krem boji. Naime, boja je jedino tradicionalno što krasi njihove vjenčanice. Sve ostalo je vrlo netipično i u ponekim modelima čak i malo ekstravagantno. Umjetno perje, šljokice, čipka, velike mašne, kratki i midi modeli – sve što je potrebno za razbijanje predrasuda i pravila kada pričamo o vjenčanju. Možemo reći kako su upravo ove vjenčanice idealna opcija koja je upotpuniti vašu zimsku bajku, a izbor naših favorita donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Rotate

Učitati još
Zatvori