Modni trenuci na Wimbledonu vrijedni pažnje: Od Jelene Đoković do Brada Pitta
Modni trenuci na Wimbledonu vrijedni pažnje: Od Jelene Đoković do Brada Pitta

Modni trenuci na Wimbledonu vrijedni pažnje:
Od Jelene Đoković do Brada Pitta

Završio je jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu – Wimbledon. Ljubitelji tenisa su s oduševljenjem pratili teniske mečeve, a za titulu ovogodišnjeg pobjednika borili su se Novak Đoković i Carlos Alcaraz. Španjolski tenisač Carlos Alcaraz osvojio je svoj prvi Wimbledon, nakon što je u finalu poslije pet sati igre uspio svladati  Novaka Đokovića.

Ovogodišnji Wimbledon pružio je pregršt uzbudljivih trenutaka na terenu i izvan njega. Od vrlo neizvjesnih mečeva do publike prepune zvijezda, donosimo vam mali pregled najupečatljivijih modnih trenutaka.

Iako je glavni fokus Wimbledona naravno na tenisu, spektakularan turnir donosi nam i neke fantastične modne trenutke. Brojne poznate osobe tradicionalno svake godine  prisustvuju finalu Wimbledona, a ove godine neka lica iznenadila su svojim dolaskom. Za razliku od terena na kojem igrači nose bijelu boju, na tribinama dress code nije toliko striktan.

James Norton i Imogen Poots, Rachel Weisz i Daniel Craig
James Norton i Imogen Poots, Rachel Weisz i Daniel Craig

Daniel Craig, Roger Federer, Nick Jonas, James Leclerc, Tom Hiddleston i David Beckham samo su neki od slavnih muškaraca koji su svjedočili uzbudljivoj borbi snažnih servisa i vraćenih lopti. Privlačili su pažnju svojim klasičnim modnim izdanjima i tako osvojili društvene mreže. Što se tiče ženske publike, Kate Middleton, Rachel Weisz, Jelena Đoković, Ariana Grande i Shakira svojim su raznolikim modnim izdanjima oduševile Wimbledon.

U nastavku pogledajte ovogodišnje modne trenutke s najpoznatijeg travnjaka.

Shakira
Ariana Grande
ariana grande

Jelena Đoković

Već smo pričali o modnim kombinacijama Jelene  Đoković kroz koje je promovirala srpske dizajnere, a njena stilska promjena oduševila je nas, ali i brojne modne kritičare. Supruga najboljeg tenisača svijeta uspjela se istaknuti svojom autentičnošću te postala (i ostala) poznata po senzibilitetu za stil i trendove. U svojim kombinacijama preferira spajati klasične komade s modernim dodacima, uz naglasak na jednostavnost i eleganciju. Za finale je odabrala predivnu bijelu sako-haljinu od tvida i sunčane naočale mačkastog oblika.

jelena đoković
jelena đoković

Kate Middleton

Buduća kraljica Velike Britanije počasna je uzvanica ovog turnira, a za žensko polufinale i finale odlučila se za haljine u zelenim nijansama.

Kate Middleton
Kate Middleton

Roger Federer

Specijalni gost u royal box-u bio je i Roger Federer, koji se nedavno završio svoju tenisku karijeru. Čak i u društvu Kate Middleton uspio je privući pažnju na sebe zbog svog stylish outfita. Nosio je prugastu plavobijelu košulju i bež laneno odijelo, a cijelu kombinaciju je začinio kravatom na točkice. Zanimljivo, u samo nekoliko dana razlike i Nick Jonas fotografiran je u gotovo identičnom outfitu na londonskom turniru. Jedina razlika je što je Nick odabrao crnu kravatu.

Kate Middleton i Roger Federer
Kate Middleton i Roger Federer
Nick Jonas
Nick Jonas

Brad Pitt

Na finalu Wimbledona pojavio se i holivudski glumac Brad Pitt u vrlo opuštenom izdanju. Odlučio se za polo majicu kratkih rukava u zagasitoj plavoj boji i laganu jaknu iste nijanse.

brad pitt
brad pitt

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori