Zašto cijeli svijet priča o stylinzima Jelene Đoković na Wimbledonu?
Zašto cijeli svijet priča o stylinzima Jelene Đoković na Wimbledonu?

Zašto cijeli svijet priča o stylinzima
Jelene Đoković na Wimbledonu?

Dok Novak osvaja titule na terenu, Jelena Đoković nastavlja dobivati pažnju i simpatije modnih stručnjaka širom svijeta svojim sofisticiranim i elegantnim stilom. Supruga najboljeg tenisača svijeta uspjela se istaknuti svojom autentičnošću te postala (i ostala) poznata po senzibilitetu za dizajn i trendove. U svojim kombinacijama preferira spajati klasične komade s modernim dodacima, uz naglasak na jednostavnost i eleganciju.

Jelena Đoković u kreacijama srpskih dizajnera

Kao i svakog srpnja, u tijeku je najstariji teniski turnir Wimbledon, a kombinacije gostiju posebno volimo pratiti. Dok njenog supruga gledamo na terenu, Jelena Đoković je na tribinama ponovno uspjela privući pažnju svojim stylingom. Ovog puta, nosivši haljinu srpske dizajnerice Marije Tarlać. Riječ je o crveno-bijeloj mini haljini s otvorenim ramenima, uz koju je kombinirala sivo-bijeli šešir. Uz sve to dodala je diskretan nakit i ponovno dokazala da elegancija ne izlazi iz mode.

Jelena Đoković

Osim elegancije koju komunicira u svakodnevnim kombinacijama, Jelena Đoković također ima izraženu filantropsku stranu. Kroz svoju humanitarnu zakladu, ona se trudi podržati razne projekte koji se bave obrazovanjem i zdravljem djece. U skladu s tim, Jelenini modni izbori često reflektiraju etičku svijest i podršku održivoj modi. A to je i pokazala trećeg dana Wimbledona, kada je nosila kreaciju srpske dizajnerice Marijane Andrić.

Jelena Đoković

U pitanju je brend MARIDRUNA, a kako sami kažu, njihov princip stila je održivi razvoj. Cilj im je da njihove kreacije traju godinama, i da se prenose s generacije na generaciju. Bijeli kardigan, pod nazivom Emily, koji je nosila Jelena Đoković, napravljen je od angora dlake. Dio je kolekcije proljeće/ljeto 2023., a ako niste sigurni kako biste ovaj komad odjeće nosili, neka vam Jelena posluži kao inspiracija.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori