Posebno dizajnirane vjenčanice i haljine za romantično vjenčanje sestre Chiare Ferragni
Posebno dizajnirane vjenčanice i haljine za romantično vjenčanje sestre Chiare Ferragni

Posebno dizajnirane vjenčanice i haljine za romantično vjenčanje sestre Chiare Ferragni

Francesca Ferragni, sestra jedne od najpoznatijih svjetskih influencerica, Chiare Ferragni, udala se ovog vikenda. Vjenčanje je odražno u bajkovitom talijanskom dvorcu Rivalta. Francesca i njezin dugogodišnji partner Riccardo zajedno su već 14 godina godine, a prošle godine postali su roditelji sina Edoarda.

Dan nakon vjenčanja, otkrivene su sve haljine mladenke i djeveruša. Za njihove kreacije bio je zadužen bridal brend Atelier Emé. Haljine djeveruša Francesce Ferragni, iako je za njih bio zadužen brend Atelier Emé, dizajnirao je Fabio Maria Damato, generalni direktor i desna ruka Chiare Ferragni.

Bajkovite kreacije koje su se nosile na vjenčanju

Francesca se za ceremoniju odlučila za bijelu haljinu od čipke sa steznikom i suknjom s dugim šlepom te rukavima koji se mogu skinuti. Njezine sestre Chiara i Valentina bile su djeveruše, uz još dvije prijateljice, a bile su odjevene u elegantne haljine od plavog satena. Valentina je odabrala slip model s naramenicama, Chiara kreaciju s dubokim prorezom. Kasnije su se preodjenule u svečanije toalete. Chiara je blistala u crnoj, dugoj haljini, ukrašenom svjetlucavim detaljima s potpisom brenda Atelier Emé. Za razliku od romantične vjenčanice, mladenkina druga haljina imala je duboke proreze idekolte. Također, vrlo elegantna bila je i njihova mama Marina s haljinom u puder nijansi bez naramenica i optočenom kristalima.

Romantična vjenčanica

Francesca Ferragni otkrila je da se nije lako odlučila za haljinu. Prvi put kada je isprobala vjenčanicu bilo je nedugo nakon što je rodila. Isprobala je mnogo haljina, uključujući i jednu vrlo jednostavnu, ali njezina majka i sestra Valentina nisu bile oduševljene izborom. Tako je izbor pao na čipkastu haljinu princeze s dugim šlepom. Haljina, s dodatkom rukava, vrlo lako se može transformirati: uklonite suknju i postaje haljina sirena kroja.

Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je govor Francescine sestre Chiare koja je rasplakala sve prisutne, a na Instagramu je i objavila video govora kojeg je nazvala “Mojoj sestrici”.

Foto: Instagram (@chiaraferragni, @fraferragni)

Učitati još
Zatvori