Influencerica zablistala u vintage Dior haljini na večeri zbog koje je blokirana njujorška ulica
Influencerica zablistala u vintage Dior haljini na večeri zbog koje je blokirana njujorška ulica

Influencerica zablistala u vintage Dior haljini na večeri zbog koje je blokirana njujorška ulica

Vjenčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog para. Tradicionalna vjenčanja su prekrasna, ali za one koji žele nešto drugačije i nezaboravno, cool i moderno vjenčanje može biti savršen izbor. New York, grad koji nikada ne spava i gdje su se upoznali, bio je izbor prekrasnog para Bridget i Michaela. Iako i fotografije sa same ceremonije vjenčanja oduzimaju dah, one s večeri prije same ceremonije, u Americi poznate kao rehearsal dinner, nama su se više svidjele.

Soho kao jedinstvena lokacija za posebnu večer

Soho je dio Manhattana koji već desetljećima slovi za otmjenu četvrt. Upravo je u tom dijelu grada krajem kolovoza održana probna večera poznate američke influencerice. Veliki ukrasni stol bio je postavljen usred pješačke zone. Odabrani gosti uživali su u energiji grada, odličnoj gastronomskoj ponudi kao i izboru najboljih vina. Bridget je za samu ceremoniju vjenčanja odabrala njujorški hotel Plaza, a uzvanicima je bilo zabranjeno dijeljenje bilo kakvog sadržaja s vjenčanja u realnom vremenu jer su mladenci potpisali ugovor s prestižnim svjetskim modnim časopisom za objavu fotografija same ceremonije.

Organizacija na nivou

Za organizaciju svih događaja u sklopu vjenčanja bila je zadužena poznata organizatorica evenata i vjenčanja Laurie Arons. Na svom Instagramu Laurie je otkrila kako je bila potrebna rijetka dozvola za zatvaranje bloka u New Yorku koju su uspjeli dobiti uz pomoć njezinog upornog osoblja. Za dekoraciju ju je inspirirala Bridgetina vintage Dior haljina s prekrasnim detaljima nabora.

“Mislila sam da bi bilo lijepo pronijeti taj detalj na dugom prilagođenom stolnjaku. Budući da Bridget i ja volimo zelenu boju i mislim da je to najbolja neutralna boja, bilo je ispravno unijeti zelenu boju kako bismo bijeloj paleti dodali malo svježine”, otkrila je organizatorica Laurie.

Od modne publicistice za modnu kuću Saint Laurent preko stilske blogerice do influencerice i dizajnerice odjeće Bridget je vrlo priznata u svijetu influencera. Uskoro 40-godišnjakinji Bridget Bahl zbog njezinog mlađahnog izgleda nitko ne bi dao toliko godina. S više od milijun pratitelja, Bridget je ultimativna influencerica.. Njezin savršeno odabran feed ispunjen je zavidnim stilom, besprijekornim uređenjem doma i luksuznim odmorima.

Foto: Instagram (@bridget, @lauriearons)

Učitati još
Zatvori