Svilena mini haljina i balerinke za intimno vjenčanje u Korčuli
Svilena mini haljina i balerinke za intimno vjenčanje u Korčuli

Svilena mini haljina i balerinke za
intimno vjenčanje u Korčuli

Prošlog je tjedna u Korčuli održano jedno posebno vjenčanje. Intimno, romantično, dnevno, opušteno. S najbližim prijateljima i članovima obitelji unutar korčulanskih zidina, svoje su da izrekli Margaret Maclean i Dustin Helgeson.

Par je odabrao Korčulu jer je Margaret sva ljeta svojeg djetinjstva provela na otoku, u rezidenciji koju je još u Titovo vrijeme kupio njezin djed. Za djeda, svjetskog diplomata, vojnika i književnika, te Titovog bliskog prijatelja, sir Fitzroya Macleana vežu se legende. Navodno je bio engleski špijun, ali i da je bio inspiracija Ianu Flemingu za lik planetarno popularnog Jamesa Bonda.

Margaret Maclean Dustin Helgeson vjenčanje (4)

Bilo kako bilo, sir i lady Maclean su Korčulu učinili svojim drugim domom i ljeta provodili u palači Boschi. Pa su tako i mlađe generacije obitelji upoznale sve ljepote Dalmacije i mnogima omiljenog otoka te se jednakomjerno zaljubili u njega.

Jednostavno i savršeno

Sve je to rezultiralo ljetnim vjenčanjem koje bismo svakako stavili na popis istovremeno najjednostavnijih i najefektnijih ove godine. Da je manje uistinu više dokazala je lokacija terase u starogradskoj jezgri. Smještena u korčulanskim zidinama, s pogledom na more, ugostila je samo najbliže prijatelje i članove obitelji razmještene u nekoliko redova te centralni cvjetni luk ispod kojeg su stajali mladenci. Luk od gipsofile dodatno je komunicirao ljepotu i jednostavnost cijele priče, a svaki detalj bio je na mjestu zahvaljujući agenciji za organizaciju vjenčanja Korčula Dream Weddings.

Margaret Maclean Dustin Helgeson vjenčanje

Mini haljina kao vjenčanica

Mladenka je odabrala clean look. Svilena mini haljina dugih rukava i otvorenih leđa boje slonove kosti i bijele balerinke s remenčićem bili su idealni za vrući ljetni dan. Kosu je vrlo jednostavno zavezala u nisku punđu, upotpunila look zlatnim nakitom i neizostavnim sunčanim naočalama. Nosila je buket od gipsofile i kala. Dustin je odjenuo svijetlo laneno odijelo, plavu košulju i smeđe mokasine.

Par je nakon ceremonije produžio u hotel Aminess Port 9 za nastavak svadbenih svečanosti. Margaret je promijenila outfit i odijenula bijelu kukičastu mini haljinu dugih rukava, a mladoženja košulju kratkih rukava na hlače od odijela.

Učitati još
Zatvori