Victoria i David Beckham su ultimativni style couple. Prisjetili smo se najboljih trenutaka
Victoria i David Beckham su ultimativni style couple. Prisjetili smo se najboljih trenutaka

Victoria i David Beckham su ultimativni style couple. Prisjetili smo se najboljih trenutaka

Da je David Beckham mnogo više od profesionalnog nogometaša, znali smo još u trenutku kada je uzdrmao cijelu sportsku industriju uvodeći nova marketinška pravila koja kažu da je nogomet bespogovorno dio svjetske pop kulture. Svidjelo se to die hard navijačima ili ne – svidjelo se to Sir Fergusonu, ili ne. Prvi muškarac koji promovira skincare, prvi nogometaš kojem stil nije bio nepoznat pojam. Punio je naslovne strane, ne samo zbog nadrealnih šuteva i golova koji su rješavali utakmice u korist Manchester Uniteda, ne ni zbog nedopustivog ponašanja na terenu i crvenog kartona na Svjetskom prvenstvu u povijesnom meču protiv Argentine već zbog modne ideologije koja je rušila sve kodekse tadašnjeg vremena.

Dok traje hype oko njegovog novog dokumentarca (čije dojmove i viralne trenutke imamo ovdje), odlučili smo se prisjetiti još odličnih momenata.

Victoria i David Beckham kao ultimativni style couple

Da će Beckham osvojiti Posh Spice, nitko se nije nadao. Pogotovo njegovi suigrači. Ipak, Victoria i David Beckham su ubrzo nakon upoznavanja, na jednoj Unitedovoj utakmici, postali najpopularniji par na sceni. Dominantan element njihove zajedničke pojave bio je nepogrešiv stil. Ono što je Rodman bio u NBA-u, Beckham je bio u nogometu. Čak je dokumentiran trenutak kada je pozvao obitelj da im priopći da će se u novinama naći njegova fotografija u suknji, a bilo je opće poznato da je otac čuvao isječke iz svih članaka u kojim se spominjao Beckham. Bilo kako bilo, Victoria i David Beckham bili su miljenici modne industrije i njenih aktera na najvišim pozicijama. Od Marc Jacobs ere u Louis Vuittonu, do Toma Forda u Gucciju – Beckhamovi su nosili neke od najprepoznatljivijih komada luksuznih modnih kuća.

Inspiracija do danas

Ono što je John Galliano bio u Dioru, a Tom Ford u Gucciju, to je Marc Jacobs bio u Louis Vuittonu. Današnje generacije modnih entuzijasta bolje nego ikada shvaćaju zašto je pojavljivanje Beckhamovih upravo u njihovim dizajnima važna fusnota prilikom raspisivanja ovog stilskog eseja. Nedavno održana Gucci revija i njen novi kreativni direktor Sabato de Sarno glasno su uspostavili modu dvijetisućitih implementirajući kreacije Toma Forda, a kampanja u kojoj glavne uloge tumače Kendall Jenner i Bad Bunny kažu da je inspirirana paparazzo fotografijama Victorije i Davida kada su na aerodromu uhvaćeni kako nose LV torbe i idealno iskoordinirane crno-smeđe kombinacije.

Najpopularniji look svakako je total leather kombinacija u kojoj su se pojavili na Versace večeri. Jednom prilikom je Vic izjavila da je ta kombinacija progoni s obzirom na to da su na Versace večeru obukli ni manje ni više nego matching Gucci by Tom Ford outfit.

Legacy ovog para živi zauvijek. S godinama je stil evoluirao i pratio modne struje, ali oni se uvijek drže vrha ljestvice. A koje još kultne kombinacije pamtimo? Proučite u nastavku.

Victoria i David Beckham
Victoria i David Beckham
Victoria i David Beckham

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram, Twitter, Profimedia

Učitati još
Zatvori