Od sada možemo kupovati hit maske za lice koje olakšavaju disanje!

Od sada možemo kupovati hit maske za
lice koje olakšavaju disanje!

Zaštitne maske za lice postale su neizostavan dio našeg svakodnevnog života, a brojni modni brendovi uključili su se u biznis i počeli plasirati maske vlastitog dizajna. Različite boje i printevi učinile su ovaj detalj manje mrskim za mnoge, no ono što nam je još bitnije od samog dizajna svakako jest to kako lakše disati ispod maskica koje svakodnevno nosimo čak po nekoliko sati.

Korak dalje po tom je pitanju otišao poznati japanski maloprodajni brend Uniqlo, koji je u ponedjeljak predstavio inovativnu liniju zaštitnih maski za lice. Ona se temelji na AIRism tehnologiji po kojoj je Uniqlo postao poznat i koja je specifična samo za njega. Naime, riječ je o tkanini utemeljenoj upravo na tehnologiji i razvijenoj za ekstremne temperature.

AIRism oznaku obično se može vidjeti uz razne Uniqlo proizvode kao što su grudnjaci, gaćice, potkošulje, čarape i općenito svo Uniqlo donje rublje, a ista se sada veže i uz novu liniju zaštitnih maski za lice, kojoj je najveća posebnost ta da se kroz ove maske za lice lako i normalno diše.

Maske su dostupne u crnoj, bijeloj i svijetlo sivoj boji te u tri veličine, kako bi odgovarale i odraslima i djeci. Dizajnirane su s tri zasebna sloja, koja omogućavaju osjećaj ugode na licu, lakše disanje i, naravno, zaštitu od koronavirusa.

AIRism zaštitne maske konačno su dostupne i u europskom webshopu iz kojeg ih možemo naručiti i mi, po cijeni malo manjoj od 13 eura za pakiranje od tri komada. Isto tako, vodite računa o tome da istovremeno možete naručiti samo po dva pakiranja AIRism zaštitnih maski u svakoj boji i veličini.

Foto: Uniqlo

Učitati još
Zatvori