Otkrijte gdje sve možete kupiti pamučne zaštitne maske za lice

Prakticiranje društvene distance je najbolja stvar koju možemo učiniti kako bi usporili širenje COVID-19, a Nacionalni stožer civilne zaštite savjetuje nam da na javnim mjestima, onima na kojima je teško održati mjere društvenog distanciranja, nosimo zaštitnu masku za lice te često peremo ili dezinficiramo ruke. To je vrlo važno, posebno s porastom broja zaraženih, kako bi očuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih. S ponovnim postrožavanjem preporuka vezano uz nošenje maski svi žele znati gdje ih mogu kupiti.

Gdje kupiti višekratne, pamučne zaštitne maske?

Zaštitne maske vam i dalje 100-postotno ne jamče to da se nećete zaraziti ili prenijeti virus, pogotovo ako ih ne koristite točno onako kako je propisano, no one su javnozdravstvena mjera koju bi svi trebali shvatiti ozbiljno, bez obzira na trenutni broj zaraženih. Naime, pamučne maske trebale bi se prati nakon svakog nošenja, dok bi se one medicinske trebale mijenjati minimalno svaka tri sata novom maskom. Nije dovoljno samo imati masku, važno ih je pravilno tretirati i mijenjati. Osim funkcionalnosti, brojni brendovi veliku pozornost posvećuju i izgledu maski koje su ukrašene različitim printevima. Ako niste sigurni gdje kupiti maske za lice za sebe i svoju obitelj, u nastavku vam donosimo web shopove i trgovine u kojima ih možete nabaviti.

Mango 2-pack reusable homologated mask
Grafko-Caspar d.o.o. – personalizirani dizajn na maski
Sheriff & Cherry zaštitna maska
GUESS zaštitna maska
Diadema pamučna periva maska
Yamamay zaštitna maska – dostupna na Yamamay prodajnim mjestima
Everlane The 100% Human Woven Face Mask
Ontario višekratne pamučne maske za lice
Asos DesignB London Exclusive 2-pack face covering
Biofarm dvoslojna pamučna maska za lice
Anthropologie Printed Cotton Reusable Face Mask
MTČ pamučna periva maska
Galeb pamučna maska za lice
Slip Reusable Face Covering
Etsy Reusable Face Covering
Varteks dezenirana dvoslojna maska za lice

Foto: Instagram, Guess, Everlane, Mango, Yamamay, Asos, Anthropologie, Look Fantastic, Etsy, Delmerion, MTČ, Diadema, Ontario, Biofarm, Varteks

0