UGG Toggle Mini nove su it čizme zime
UGG Toggle Mini nove su it čizme zime

UGG Toggle Mini nove su it čizme zime

Stigla nam je jesen, a osim što je obojila cijeli grad u divne boje donijela je i prohladna i maglovita jutra. Prohladna i maglovita jutra idealna su za naše omiljene jesenske kombinacije. Baloneri i bomber jakne ističu se kao must-have komadi jeseni, a o najboljim komadima istih smo već pisali. No, osim omiljenih jakni za prijelazno razdoblje vrijeme je da ponovno obučemo svoje voljene UGG čizme.

UGG čizme posljednjih godina ponovno su se vratile na modnu scenu, a novi modeli ovog brenda apsolutno oduševljavaju. Prisjetimo se kada su prošle godine stigle UGG Ultra Mini čizme koje smo viđali na svim trendsetericama. Ove godine smo se zaljubili u Tasman natikače i UGG Mini Platform čizme. Činjenica da UGG svake sezone oduševljava novim modelima čizama dokaz je da voljene vunene čizme nigdje ne odlaze!

UGG Maxi Toggle Mini čizma je sezone

UGG čizme koje se ove sezone ističu kao must-have komad su Maxi Toggle Mini. Ova verzija idealna je za sve one koji svoje voljene UGGsice žele nositi u svim vremenskim uvjetima. Naime, Maxi Toggle Mini čizma napravljena je tako da ju možete nositi i po najgorim vremenskim uvjetima, a upravo njen gumeni dodatak to omogućuje.

Maxi Toggle Mini dolazi u tri boje – crna, smeđa i maslinasto zelena, a gumeni dodatak dolazi u crnoj, bijeloj i žutoj boji za nesvakidašnji kontrast. Naime, gumeni dodatak za čizme možete odvojeno kupiti, a kompatibilan je sa svim vrstama klasičnih UGG čizama. Ovo je zasigurno it čizma zimskog razdoblja i sigurni smo da ćemo je viđati na svim modnim trendsetericama.

Ugg Maxi Toggle Mini
Ugg Maxi Toggle Mini
Ugg Maxi Toggle Mini

Foto: UGG, Instagram, Zalando

Učitati još
Zatvori