Nove Ugg Tazz natikače u ružičastoj boji želimo imati odmah
Nove Ugg Tazz natikače u ružičastoj boji želimo imati odmah

Nove Ugg Tazz natikače u ružičastoj
boji želimo imati odmah

Kada biramo obuću za jesen i zimu, prvenstveno želimo da je ugodna, ali i trendi. Čizme su nam omiljeni komad za hladne dane, a Ugg vunene čizme su već dugi niz godina modni hit koje nose generacije diljem svijeta. Upravo zbog toga nas je oduševio njihov model vunenih natikača koje su izašle ove godine i bilo ih je jako teško ‘uhvatiti’ jer su stalno rasprodane. No, upravo je izašao novi model Ugg Tazz platforma natikača i u to u omiljenoj ružičastoj nijansi, a mi smo se zaljubili.

Ugg natikače kao modni hit ove jeseni

Smatraju se jednom od najtoplije vrste obuće, a iako su prvi modeli izašli davnih godina, popularnost za ovim cipelama ne jenjava. Iz godine u godine su prvi modni odabir ljubiteljica mode diljem svijeta i kada iznosimo stare, doslovno odmah kupujemo nove. Poznati australski brend zbog toga se drži na tronu ljestvice popularnosti, a Tazz platforma modeli su novi dokaz koliko nas mogu iznenaditi.

U svom asortimanu, osim čizama, imaju sandale, kućne papuče i ostale modele koji su topli i udobni. Jesen je u znaku boja i odvažnih kombinacija, upravo zbog toga ovaj ružičasti model je idealan odabir za osvježiti jesenske i zimske outfite. Predlažemo ih kombinirati na nezaobilazni traper, pletene haljine i ženska odijela. Svaku kombinaciju će učiniti razigranom i drugačijom, a ružičasti model možete potražiti ovdje.

ugg
ugg
ugg
ugg

Foto: Instagram, Ugg

Učitati još
Zatvori