Regionalne zvijezde zablistale na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji
Regionalne zvijezde zablistale na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji

Regionalne zvijezde zablistale na crvenom
tepihu Filmskog festivala u Veneciji

U Veneciji je prije dva dana počelo novo izdanje Mostre, filmskog festivala zbog kojeg su oči javnosti uprte u popularni talijanski grad, njegove kanale, ulice, ali i crveni tepih na kojem se izmjenjuju svjetske zvijezde.

No osim svjetskih, sinoć su na njemu zasjale i regionalne zvijezde, koje su prošetale crvenim tepihom u okviru premijere filma Ferrari. Radi se o jednom od iščekivanijih naslova, biografskom filmu s Adamom Driverom u glavnoj ulozi. Milena Radulović, Tatjana Jurić, Izabel Kovačić, Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović pojavile su se na premijeri kao ambasadorice brenda Armani beauty.

Milena Radulović
Milena Radulović
Tatjana Jurić, Filmski festival u Veneciji
Tatjana Jurić

Tatjana Jurić i Milena Radulović na Venice Film Festivalu

Djevojke su plijenile pažnju ispred brojnih fotografskih ekipa koje su ih dočekale na crvenom tepihu. Mi izdvajamo dva looka koja su nam se posebno urezala u sjećanje, all black kreacije Milene Radulović i Tatjane Jurić.

Milena Radulović se pojavila u crnoj šljokičastoj dugoj haljini koja odiše Great Gatsby vibeom. Kreacija je djelo dizajnerice Marije Tarlać, a vjerujemo da je kreirana posebno za ovu priliku. Tatjana Jurić je nosila svoj omiljeni Envy Room, upotpunjen predimenzioniranim zlatnim nakitom.

Pored modnog, i beauty tim bio je na visini zadatka, pa smo glumice imali prilike vidjeti u zaista glam izdanju. Old Hollywood valovi, razdjeljak na stranu i ruž u zagasito crvenoj boji su dobitna kombinacija koja je u prvi plan stavila porculanski ten djevojaka. Za njihove beauty lookove bio je zadužen Armani Beauty tim, a djevojke su svojim prisustvom ulepšale crveni tepih 80. Filmskog festivala u Veneciji.

Milena Radulović
Tatjana Jurić, Filmski festival u Veneciji
Tatjana Jurić

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori