Novi Stradivarius lookbook otkriva divne modele za proljeće

Novi Stradivarius lookbook otkriva
divne modele za proljeće

Prvi proljetni odjevnih komadi i modni dodaci davno su stigli na police naših omiljenih modnih trgovina i istaknuli trendove koji će obilježiti sezonu u koju smo polako zakoračili. Od povratka omiljenih proljetnih klasika poput cvjetnog uzorka, prozračnih bluza i plavih traperica do nekih novih trendova i favorita koji su naglasak stavili na zemljane tonove, istovremeno decentne i efektne detalje te nekoliko neočekivanih odjevnih komada poput biciklističkih tajica, prvi proljetni dani najavili su još jednu uzbudljivu modnu sezonu. Od high enda do high streeta, poznate modne kuće, dizajneri i brendovi predstavili su svoje proljetne modne priče i ponudili baš sve što možemo poželjeti u svom ormaru ove sezone. Posljednja kolekcija koja je istaknula odličnim odjevnim komadima za svaki dan ona je s potpisom high street brenda Stradivarius.

STRADIVARIUS KOLEKCIJA IZ KOJE ŽELIMO BAŠ SVE

High street brenda Stradivarius na modnoj sceni istaknuo se kao jedan od sestrinskih Inditex brendova u središtu kojih se nalazila Zara. Ipak, iz sezone u sezonu, Stradivarius je imao sve bolje kolekcije koje su našle svoj put do mlade, modno osviještene publike koja je u svojim modnim odabirima tražila spoj pristupačnih cijena i najnovijih trendova.

Posljednji Stradivarius lookbook predstavio je jednu od najboljih kolekcija brenda do sada koja donosi savršeni spoj najpoželjnijih trendova sezone i nekoliko ultimativnih proljetnih klasika. Od raskošnih bijelih bluza koje će s dozom elegancije i francuskog šarma odgovoriti na izazov svakodnevnih kombinacija do udobnih plavih traperica koje ćemo nositi uvijek i svugdje, od pastelnih tonova do laganih i prozračnih materijala, nova Stradivarius kolekcija istaknula je ključne odjevne komade za svaku proljetnu garderobu, a odličan lookbook koji ju prati istaknuo je i nekoliko ideja kako ih nositi.

S naglaskom na opuštenost i udobnost, u nastavku otkrijte najnovije Stradivarius odjevne komade i pronađite outfit inspiraciju za prve proljetne dane.

 

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori