A’marie priča najljepše modne priče svakog ljeta – ovo je jedna od njih

A’marie priča najljepše modne priče svakog ljeta – ovo je jedna od njih

Sunset haljina

Nakon cjelodnevnog uživanja u suncu, uz zvukove omiljene glazbe i smirujući šum valova, A’marie muza nastavlja svoju ljetnu avanturu i uskače u maštovite kreacije iz nove cruise kolekcije. Statement komadi ženstvenih krojeva, u ljetnoj verziji dolaze u posebno udobnim i prozračnim materijalima i bojama koje su stvorene da naglase vaš lagano osunčan ten i pretvore vas u fashionisticu koja uvijek izgleda besprijekorno i nevjerojatno chic.

Villa haljina

Glavna zvijezda cruise kolekcije je haljina, ultimativni must have za kojim luduju sve A’marie djevojke. Dolazi u nekoliko fantastičnih krojeva i osvaja svojim detaljima. Za Villu smo poprilično uvjereni da će zamijeniti vašu dosad najomiljeniju ljetnu haljinu, kako zbog šarmantnog kroja i boje vanilije, tako i zbog neodoljivih sitno izvezenih detalja i pojasa koji dodatno naglašava vaš struk.

Sea haljina
Hello Sunshine haljina

Uz Villu, posebno smo slabi na Sea model čija leđa nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pamučna haljina od efektne čipke jedna je od onih iz koje se nećete skidati cijelo ljeto… Big Splash i Hello Sunshine stvorene su za kombinacije s ravnim sandalama ili bijelim tenisicama, pismo torbom i vašim mačkastim sunčanim naočalama, a Take A Moment je statement haljina bijele boje, izrađena od najudobnijeg lana – model koji krase balon rukavi i šarmantne vezice s kojima same naglašavate figuru.

Sunset haljina

Uz mini haljine, cruise kolekcija donosi i Sunset model čija ljepota osvaja na prvi pogled. Hommage ranijem A’marie razdoblju karakterističan je po haljinama poput ovog sanjivog modela koji je stvoren za vaš najznačajniji dan u životu ili posebnu prigodu na kojoj zamišljate imati dugu i raskošnu haljinu od skupocjene svile.

Take a Moment haljina

Za sve one situacije kada želite ostaviti wow dojam bez puno truda, tu su famozni A’marie kombinezoni. Ory je novitet u verziji od omiljenog ljetnog materijala lana, model stvoren za bezbroj prilika i jedan od onih klasika kojem ćete se vraćati dugi niz godina… Lavi ste upoznale ovog proljeća, a u cruise kolekciji čeka vas u beige i crnoj boji. Jedno potpuno otkriveno, a drugo ukrašeno rame, ležeran kroj stisnut u struku uz pomoć remena od špage i vječno moderne boje njegove su upečatljive značajke. Novitet su i dva kratka kombinezona u divnoj nijansi zelene i neodoljivoj svijetlo rozoj boji, modeli Lavi i Beat izrađeni od 100% svile idealni za romantične večere uz more i duge šetnje uz zalazak sunca.

Ory kombinezon

Coolerice će posegnuti za Milo hlačama koje obožavamo u kombinaciji s ženstvenim A’marie bluzama. Lanene bijele spojite s Viv-An, Sha i Shell bluzama i nosite s trendi sandalama na vezanje, a elegantne crne stvorene su za Take A Moment bluzu koja će bez sumnje biti jedan od najtraženijih komada iz cruise kolekcije. Bilo da je spojite uz Milo hlače u svečanim i poslovnim prilikama, ili uz omiljene traperice ili vrući shorts u ležernim situacijama, ovu bluzu ćete obožavati.

Viv-An bluza

“Uvjerena sam da ste svoje planove za ljeto već skovale, a sad se još samo pobrinite da ga provedete u našim posebnim kreacijama s pričom. Jer uz njih će i vaša ljetna priča biti posebna i puna vječnih uspomena. Uživajte u toplim i sunčanim danima koji su pred nama, budite vesele i zavodljive, budite prave A’marie djevojke”, zaključuje ovu priču dizajnerica Anamarija Brkić.

Kolekciju možete pronaći u A’marie trgovini (Gundulićeva 19) i na službenoj stranici www.amarie-fashion.com. Sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @amarie_official

Lavi kombinezon
Take a Moment bluza

Fotograf: Senja Vild

Model: Nabilah Harron

Make-up: Nabilah Harron

Kreativno vodstvo: Ana Bacinger

Lokacija: Mali dvorac

Učitati još
Zatvori