Adidas je ‘lansirao’ Yeezy 500 High tenisice u novoj nijansi – Taupe Black
Adidas je ‘lansirao’ Yeezy 500 High tenisice u novoj nijansi – Taupe Black

Adidas je ‘lansirao’ Yeezy 500 High tenisice u novoj nijansi – Taupe Black

Ova godina nikako nije bila dosadna što se tiče svijeta tenisica, a posebno što se tiče Yeezy tenisica. Fanovi Adidas tenisica imali su se čemu veseliti tijekom cijele 2022. godine, a sada, pred kraj stiže još jedno iznenađenje. Nove Yeezy tenisice. Radi se o modelu 500 High i sada dolaze u nijansi ‘Taupe Black’.

I dok smo imali uvid primjerice u nove YEEZY BOOST 350 V2 tenisice, o ovom visokom modelu se šutjelo. čak je i event YEEZY Day 2022 došao i prošao bez spominjanja ovog High modela. Fokus je bio na niskim modelima, a posebno su bile u centru pozornosti početkom godine. Ipak, s dolaskom jeseni i hladnijeg vremena stižu i tenisice Yeezy 500 High, koje su kao stvorene za takve vremenske uvjete.

 

Nove Yeezy tenisice imaju paprenu cijenu

Tenisice su kombinacija brušene kože i neoprena s kožnim detaljima. Naravno, prepoznatljivog su oblika koji ljudi i vole ili mrze. Sama boja je nijansa smeđe s crnim detaljima. Što se potplata tiče, on je također specifičnog oblika, a kombiniran je s adiPRENE+ tehnologijom.

Ovaj model tenisica bit će dostupan od 17. listopada na Adidas internetskoj stranici te u odabranim trgovinama diljem svijeta. Cijena je 220 dolara, odnosno oko 1.700 kuna. Priznajemo, ne baš mala cijena za tenisice koje vječito dijele javnost svoji specifičnim dizajnom.

 

Iako možda nisu baš svakom oku ugodne, ove tenisice zasigurno će s godinama imati i kolekcionarsku vrijednost. Sudeći po društvenim mrežama, točnije Instagramu, ove tenisice već polako, ali sigurno postaju viralne. Ne sumnjamo, stoga, da ćemo ih ove jeseni viđati na mnogim influencerskim profilima.

Yeezy 500 High u ovoj boji zapravo izgledaju kao savršena kombinacija košarkaških tenisica i gojzerica. Tako bi, iako možda nisu po svačijem ukusu, mogle postati savršena jesenska tenisica. Nove Yeezy tenisice svakako bi mogla biti dio nešto odvažnijih muških kombinacija za jesen u koju smo već debelo zakoračili.

FOTO: Instagram (@appleonmondays)

Učitati još
Zatvori