Izlaze novi modeli New Balance 550 retro tenisica koje nosimo ove jeseni
Izlaze novi modeli New Balance 550 retro tenisica koje nosimo ove jeseni

Izlaze novi modeli New Balance 550 retro
tenisica koje nosimo ove jeseni

Tenisice su sigurno posljednji modni krik, ali i komad koji se nosi godinama i ne izlazi iz mode. Zavoljela ih je streetstyle scena i kombiniraju se gotovo na sve kombinacije. Iako smo vremenski još u ljetnom razdoblju, omiljeni brendovi izbacili su nove kolekcije, a mi se ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. Jesen je u znaku boja i uzoraka, ali i retro komada koji se vraćaju u modu. Stoga nas ne čudi što je poznati brend izbacio nova dva modela retro New Balance 550 tenisica, od kojih je jedan u vibrantnim bojama.

tenisice
new balance
tenisice
new balance

New Balance 550 nam je predmet žudnje

Postoje određeni modeli tenisica koji su toliko popularni da su stalno rasprodani. Ako se pak ne pribilježite teško možete doći do određenih modela. Visoke modne kuće se doslovno natječu čiji model će biti popularniji, a određeni komadi se preprodaju kod kolekcionara. Kanye West sa svojom linijom Yeezy modela je zapalio modnu scenu. Iako su modeli već godinama prisutni i dalje ih je teško nabaviti. New Balance je također jedan od vodećih brendova, a njihov retro model 550 je osvojio modnu scenu. Svako toliko izađe novi model, a ova dva nam se posebno sviđaju.

tenisice
new balance
tenisice
new balance

Ove jeseni naglasak je na hrabrim i razigranim kombinacijama i u tom smislu ove tenisice se mogu dobro kombinirati. Bilo da je riječ o casual kombinacijama ili poslovnim, tenisice su ušle u sve društvene pore. U tom smislu možete kombinirati poslovno žensko odijelo na New Balance 550 model i tako stvoriti elegantnu, a trendi kombinaciju. Predlažemo ih nositi na pletene haljine preko kojih možete prebaciti blejzer.

Riječ je o kožnim tenisicama koje se mogu nositi i većinu zime pa su stoga idealan ulov koji se isplati imati. Ako ste pak ljubitelji minimalizma, možete izabrati model koji ima detalje u vidu neutralnih boja. Artikli su dostupni na New Balance službenim stranicama i na HBX-u, no toliko se brzo prodaju da trebate požuriti ako želite svoj model.

Foto: Instagram, New Balance

Učitati još
Zatvori