High street verzije Yeezy natikača u kojima se vidimo ovo ljeto
High street verzije Yeezy natikača u kojima se vidimo ovo ljeto

High street verzije Yeezy natikača u
kojima se vidimo ovo ljeto

Ništa nam nije draže od udobne obuće, a moramo priznati kako je posljednje vrijeme modni naglasak na udobnim i nosivim komadima. Ove sezone popularne su chunky sandale, tenisice i ravne natikače. Čisti dokaz koliko se moda promijenila su kolaboracije poput Birkenstocka s Manolom Blahnikom gdje se vladar glamuroznih cipela spojio s brendom koji njeguje isključivo nosivu anatomsku odjeću. Riječ je o kolekciji koja se rasprodala doslovno u trenu. No, model natikača koji je još popularniji i jako teško ga je uhvatiti su Adidas Yeezy natikače.

Natikače Kanyea Westa koje su stalno rasprodane

Kanye West je vrsta fenomena u pop kulturi. Čega god se ovaj popularni umjetnik uhvati, svijet za tim doslovno poludi. Iako se posljednjih godina dana suočio s brojnim problemima izazvanih njegovim neprihvatljivim izjavama i ponašanjem, njegovi komadi su i dalje iznimno popularni. Riječ je o modelima tenisicama koje su stalno sold out, a da biste uspjeli dohvatiti vaš model trebate biti na listi čekanja ili ih kupiti kod preprodavača. Posljednji ljetni model koji je izbacio, a jako je popularan su natikače. Riječ je o natikačama u zagasitim i pješčanim bojama koje su napravljene od gume. Imaju vrlo specifičan izgled i na prvu nismo sigurno kako bismo ih kombinirali.

Na Instagram su izašle brojne kombinacije s ovim natikačama koje vrlo dobro izgledaju. Uglavnom se nose na bazične kombinacije poput traperica i oversized bijelih košulja. Osim toga vidjeli smo ih u raznim varijantama, a posebno se istakla kombinacija popularnih natikača s bijelim čarapama. Predlažemo ih nositi na lepršave haljine i traper. Lijepo će se uklopiti i na hlače od odijela. Natikače su poznate po udobnosti pa u tom smislu vjerujemo kako ih se isplati kupiti. Ponekad nam se čini kako su neki komadi nespojivi, no kada ih vidimo uživo zapravo izgledaju stylish. Pronašli smo high street verziju popularnih natikača u Zari, a vi ih možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram, IMAX, Zara

Učitati još
Zatvori