High street verzije Adidas Yeezy natikača
High street verzije Adidas Yeezy natikača

High street verzije Adidas Yeezy natikača

Ništa nam nije draže od udobne obuće, a moramo priznati kako je posljednje vrijeme modni naglasak na udobnim i nosivim komadima. Ove sezone popularne su chunky sandale, tenisice i ravne natikače. Čisti dokaz koliko se moda promijenila su kolaboracije poput Birkenstocka s Manolom Blahnikom gdje se vladar glamuroznih cipela spojio s brendom koji njeguje isključivo nosivu anatomsku odjeću. Riječ je o kolekciji koja se rasprodala doslovno u trenu. No, model natikača koji je još popularniji i jako teško ga je uhvatiti su Adidas Yeezy natikače.

Natikače Kanyea Westa koje su stalno rasprodane

Kanye West je vrsta fenomena u pop kulturi. Čega god se ovaj popularni umjetnik uhvati, svijet za tim doslovno poludi. Godinama surađuje s Adidasom i riječ je o modelima tenisicama koje su stalno sold out, a da biste uspjeli dohvatiti vaš model trebate biti na listi čekanja ili ih kupiti kod preprodavača. Jednostavno je nametnuo određene nove standarde u modi i koliko god kontroverzi imao iza sebe i dalje je jako uspješan. Posljednji model koji je izbacio, a jako je popularan su natikače. Riječ je o natikačama u zagasitim i pješčanim bojama koje su napravljene od gume. Imaju vrlo specifičan izgled i na prvu nismo sigurno kako bismo ih kombinirali.

Na Instagram su izašle brojne kombinacije s ovim natikačama koje vrlo dobro izgledaju. Uglavnom se nose na bazične kombinacije poput traperica i oversized bijelih košulja. Osim toga vidjeli smo ih u raznim varijantama, a posebno se istakla kombinacija popularnih natikača s bijelim čarapama. Ponekad nam se čini kako su neki komadi nespojivi, no kada ih vidimo uživo zapravo izgledaju stylish. Predlažemo ih nositi na lepršave haljine i jeans. Lijepo će se uklopiti i na ženske kratke hlače. Natikače su poznate po udobnosti pa u tom smislu vjerujemo kako ih se isplati kupiti. Pronašli smo high street verzije popularnih natikača.

Bershka
Bershka
Bershka
Bershka
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear

Foto: Instagram, IMAX, Bershka, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori