Nike izbacuje novi model kultnih Cortez tenisica
Nike izbacuje novi model kultnih Cortez tenisica

Nike izbacuje novi model
kultnih Cortez tenisica

Čim pročitamo vijest o novom modelu tenisica želimo odmah saznati o kojem brendu je riječ. Kultura tenisica i sve što se vrti oko iste nas je potpuno zaintrigiralo. Ne znamo kada je neka vrsta obuće imala interes kao tenisice. Posljednjih nekoliko godina, oči fashionistica usmjerene su na nove modele tenisica, a često je riječ o modelima koje je gotovo nemoguće uhvatiti.

Ove sezone u fokusu su modeli koji su nosili osamdesetih, a jedan od retro modela koji se vratio u modu je Nike Cortez. Novi model izlazi 9. veljače, a u nastavku možete saznati kako izgleda.

Nike Cortez u jednostavnoj varijanti

Posljednje vrijeme modni naglasak je na upečatljivim i vibrantnim kombinacijama i u tom smislu su i tenisice u boji popularne. No, kada biramo obuću koju nosimo svaki dan, skloniji smo nešto jednostavnijem dizajnu. Nike Cortez model je jednostavan, mekan i ugodan, a u novoj bijeloj varijanti s plavim detaljima je idealan ulov. Dolaskom proljeća uskačemo u jednostavne i ugodne outfite koji će se savršeno stilizirati na tenisice.

Bilo da je riječ o Nike Cortez modelu ili ostalim modelima, tenisice su must have odabir za proljetne kombinacije. Ovaj model predlažemo nositi na bež outfite, poslovna odijela ili jednostavne gradske kombinacije.

Udobne tenisice su savršen odabir za rekreaciju, ali za fashion outfite u kojima se želite istaknuti. Novi model dolazi na službenu Nike stranicu 9. veljače i vjerujemo kako će biti veliki hit. Ako želite uloviti ovaj model, predlažemo da budete brzi i ne čekate dugo jer vjerujemo kako će se brzo rasprodati.

nike cortez
nike cortez
nike cortez
nike cortez

Foto: Instagram (@horkruks), Nike.

Učitati još
Zatvori