Genijalni srpski brend Mom’s Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu
Genijalni srpski brend Mom’s Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu

Genijalni srpski brend Mom’s Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu

Živimo u vremenu u kojem nam je sve dostupno. Počevši od high street brendova pa do dizajnerskih modnih komada, jednim klikom možete sve vrlo brzo imati u vlastitoj garderobi. Upravo takva vrsta dostupnosti i masovnosti nas je dovela do svojevrsnog modnog zasićenja u kojem smo željni posebnih i novih brendova. Vijest kako se modni srpski brend Mom’s Pants iza kojeg stoji modna dizajnerica Jelena Đokić otvara u Zagrebu, upravo je ono što svim istinskim ljubiteljima mode treba – pravo osvježenje.

Mom’s Pants – modni brend koji je stvoren da traje

Oversized komadi s elementima retro estetike i savršeni krojevi su elementi koji ovaj brend čine tako popularnim. No, ono što mu daje poseban štih je dizajn koji ne juri za trendovima već je spoj starog i novog. Funkcionalan dizajn koji je stvoren da traje i može se nositi svaki dan s elementima u vidu statement komada je ovaj brend dovelo u vrh zanimljivih i poželjnih modnih komada. Upravo zbog toga nas je iznimno razveselila vijest što napokon otvaraju svoj showroom u Zagrebu na adresi Gajeva 44. Showroom će biti otvoren od utorka do petka (12h – 18h), a subotom će raditi od 11h do 14h.

Ove komade ćete moći probati fizički u showroom-u, ali će se kupnja istih vršiti preko njihovog hrvatskog web shopa. Važno je napomenuti kako ne trebate plaćati carinu niti ostala davanja koja biste morali platiti ako naručite iz Srbije jer je firma otvorena u Hrvatskoj. Sve su ovo razlozi zbog kojih smo iznimno sretni jer nove proljetne kombinacija zamišljamo upotpunjene upravo Mom’s Pants komadima. Hoćete li se odlučiti za klasik komad poput balonera ili pak za retro trenirku u koju smo se zaljubili na prvu, ostaje na vama.

Mi se ne možemo odlučiti za favorit jer nam se sviđa sve, ali oni što sigurno znamo je to kako ćemo uložiti u neki od ovih statement komada. Kako je prošla svečana atmosfera prije samog otvaranja i tko je sve bio možete saznati u nastavku, a mi vam savjetujemo da što prije posjetite novo mjesto i odaberete ‘it’ komad za proljeće.

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori