Ekskluzivno za Journal: Mom’s Pants ima novu kolekciju, pogledajte ju prvi
Ekskluzivno za Journal: Mom’s Pants ima novu kolekciju, pogledajte ju prvi

Ekskluzivno za Journal: Mom’s Pants ima
novu kolekciju, pogledajte ju prvi

Jedan od istaknutijih mladih regionalnih brendova Mom’s Pants na modnom nebu pažnju je privukao prije svega drugačijim vizualnim identitetom i krojevima,  odabirom materijala koji nagovještavaju udobnost te kvalitetom. Svaka njihova kolekcija ima i po nekoliko komada koji se tijekom te aktualne sezone nametnu kao statement komadi. Iako je riječ o prepoznatljivim krojevima, svaka njihova interpretacija čini identitet za sebe, te je autentičnost prilično zagarantirana. Osim toga, svakom novom kolekcijom podižu ljestvicu više. Tako je i ovoga puta.

Nova Mom’s Pants kolekcija je tu. Donosi pet novih modela, nagovještava bezvremensku eleganciju, odvažne i smjele, ali udobne krojeve s naglaskom na visokokvalitetne tkanine. Po prvi put brend nastupa s dva nevjerojatna dizajna odijela. Razgovaramo s osnivačicom brenda Jelenom Đokić Bjeković i donosimo first look na nove modele, ali i otkrivamo sve o novoj kolekciji.

  • Čime si se vodila prilikom kreiranja nove kolekcija?

Prilikom kreiranja svake naše nove kolekcije uvijek se vodim željom da odemo korak dalje i ponudimo još kvalitetnije odjevne komade, a da se pri tome za svaki dizajn može reći da se jasno vidi prožimanje DNK Mom’s Pantsa. Prostora za napredak je mnogo u svakoj branši pa je tako ista priča i u modnoj industriji. Mom’s Pants već treću godinu zaredom izrađuje svoje kolekcije od kvalitetnih uvoznih tkanina. Pored toga, svaki put se trudimo da s odabirom tkanina odemo korak dalje.

  • Koju poruku nosi nova kolekcija i po čemu će se ona razlikovati od prethodne?

Ističe se kvalitetom i ekskluzivnošću materijala i dizajna. Poruka ove nove kolekcije je samim tim usredotočena na upotrebu visoko kvalitetnih tkanina i uvođenje dva nevjerojatna dizajna odijela, bodi košulje, korzeta. Svi komadi su skrojeni apsolutno do savršenstva. Fokus je stavljen na ideju o sofisticiranosti i affordable luksuzu, privlačeći one koji cijene ove kvalitete.

  • U svakoj Mom’s Pants kolekciji postoje statement komadi – za koje komade iz nove kolekcije prognoziraš da će to biti?

Ponuda je vrlo konkretna i svedena kao i svakog puta do sada. Naš pristup novim kolekcijama nije količina novih dizajna, već prije svega njihova kvaliteta, korisnost i udobnost. Moja prognoza je da će dva nova odijela, kao i bodi košulja biti prepoznati kao statement komadi, jer to i jesu. A kako prvi put nastupamo s dva nevjerojatna dizajna odijela, vjerujem da će ona biti iznenađenje svima koji prate naš rad.

  • I za kraj, kada će biti i službeno predstavljena nova kolekcija?

Otkrit ću vam tạjnu, a to je da naš tim programera i dizajnera vrijedno radi na novom websiteu. Doveli smo ga do krajnje granice ozbiljnosti svega što jedan website može posjedovati kako bi kupovina preko istog bila jednostavna i laka. Svaki odjevni komad će imati jasan i detaljan opis, istaknuti size chart, kao i preporuku kako koji odjevni komad možete iznjeti i iskombinirati. Nova kolekcija bit će službeno  dostupna kroz koji dan, strpite se samo još malo!

Sadržaj preuzet sa Journal.rs.

Foto: Mom’s Pants

Učitati još
Zatvori