Povodom Dana zaljubljenih Mihano Momosa je lansirao Cruise kolekciju

Povodom Dana zaljubljenih Mihano Momosa
je lansirao Cruise kolekciju

Mihano Momosa obožavani je srpski brend koji je za Dan zaljubljenih umjesto romantične čestitke svojim obožavateljima darovao kampanju za novu Cruise kolekciju.

Tvorac koji stoji iza modnog brenda vrhunske estetike je mladi dizajner Mihailo Anušić. Mihailo je svoje talente i kreativnost najprije usavršavao radeći kao stilist, a zatim je odlučio svoje umijeće usmjeriti u stvaranje dizajnerskog pečata na modnoj sceni. Svoju viziju savršenog odnosa maštovitosti i izazova dodatno začinjava ljubavlju, jer kako tvrdi, to je jedini resurs koji ga pokreće.

Dizajner je poznat po stvaranju kolekcija koje su kreirane ukorak s potrebama žena i pružaju joj točno ono što ona traži. Pristupa svakoj kolekciji s jednakom dozom entuzijazma te se naglasak svake kolekcije stavlja na izražavanje individualnosti. Modne kreacije ovog brenda oduševit će vas slojevitošću materijala, besprijekornim idejnim rješenjima kroja i velikom dozom elegancije.

Mihano Momosa Cruise Collection

Kreativni tim brenda istaknuo je da su tijekom stvaranja kolekcije na umu imali sunce, povjetarac i dane ispunjene zabavom koji su pred nama. Lepršava kolekcija donosi pet novih printeva u Mihano Momosa svijetu. Slovi kao jedna od najljepših do sad, a prepoznatljivi elementi ove kolekcije su igraće karte, računalo, tipkovnica, miš, telefon, šalica, odnosno uvijek nepogrešivi kreativni momenti i vizuali.

Živopisna i raznobojna, kolekcija priziva ljeto i uključuje zvonaste hlače, košulje i jakne opuštenog kroja kao i lepršave suknje. Osnovni komadi kreiraju garderobu za ležerne, ali pažljivo kreirane lookove, dok ekspresivni uzorci daju upečatljivi Mihano Momosa stil.

U nastavku donosimo pogled na novu kolekciju, a sve novosti pratite na službenoj stranici mihanomomosa.com, Facebook stranici i Instagram profilu @mihanomomosa.

Creative director: Mihailo Anušić

Art director: Adem Grljević

Photography: Adem Grljević

Video: Dragan Klem, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Set design: Jana Štrbac

Hair: Dalibor Vrtina DVH Club

Makeup: Zlata Blagojević

Učitati još
Zatvori