Spektakularnim druženjem Mihano Momosa proslavio je 10 godina postojanja

Spektakularnim druženjem Mihano Momosa
proslavio je 10 godina postojanja

Kada bismo morali izdvojiti srpski, pa i regionalni modni brend koji se istaknuo iz mase drugih, to bi definitivno bio Mihano Momosa. Ovaj modni virtuoz čije su kreacije već davnih dana osvojile žene raznih generacija, ukusa i stilova, u 2022. slavi velikih 10 godina postojanja!

I kako se sve drugo mijenjalo, mijenjali su se i simboli. Evoluirali su s brendom i s vremenom izrastali u novi estetski izražaj. A opet, toliko toga je ostalo isto – vrijednosti, strast i sama simbolika. I svi simboli su i dalje tu, iako u novom obliku. Perje, samo kao nagovještaj, delikatan detalj na složenom modelu, s asimetrično plasiranim krugovima. Cvjetovi, koji se također koriste za izvanrednu izradu haute couture haljine.

Događaj prepun emocija

U utorak 19. travnja 2022. u studiju Loft u Beogradu upriličen je svečani ručak za odabrani krug dama. One koje su na neki način obilježile brend Mihano Momosa i ostavile svoj neizbrisiv trag. Na samoj svečanosti našla su se mnoga poznata lica poput Une Krlić, Dunje Jovanić, Sare Jo, Nataše Bekvalac, Jelene Veljače te brojna druga.

Vladala je odlična atmosfera, a povod za okupljanje bio je dvojak – 10 godina postojanja i predstavljanje nove kolekcije. Za ovu priliku bilo je odlučeno da će svaka gošća nositi model Mihano Momosa. Uzvanice eventa premijerno su mogle vidjeti jedan intiman video. Taj video najbolje opisuje što je zapravo DNK Mihano Momosa i objašnjava Mihailov rast i razvoj kao osobe i kao dizajnera.

Za dekoraciju je i ovaj put bila zadužena ekipa Flower Couture by Studia Jana, a za haute cuisine i gastronomska remek djela pobrinula se Jasmina Maslina, dok su glazbu puštale Mimi x FY (Maja i Mimi), također obučene u Mihano Momosa.

Foto: Dragan Klem

Učitati još
Zatvori