Bestselleri iz Manga sniženi do pedeset posto
Bestselleri iz Manga sniženi do pedeset posto

Bestselleri iz Manga sniženi
do pedeset posto

Sezonska sniženja su počela, a mi jedva čekamo ugrabiti omiljeni komad koji ćemo nositi ovog ljeta. Ljeto je bezbrižno godišnje doba u kojem smo razigrani i opušteni, odlazimo na godišnje odmore i u tom smislu biramo ključne komade koje želimo nositi. Da bismo se osjećali dotjerano, a istovremeno ugodno potrebno je uložiti u odjevne predmete i modne detalje koji će biti od laganih i prirodnih materijala poput lana. Mango trenutno nudi sniženje do pedeset posto na najprodavanije komade u koje smo se zaljubili.

Ključni Mango komadi za dugo toplo ljeto

Ovog ljeta ključni komad je zasigurno haljina. Možemo je nositi na razne načine, a posebno bismo izdvojili duge lanene haljine kao idealan ljetni izbor. Osim lana, predlažemo duge slip haljine koje su idealan odabir jer mogu funkcionirati za dnevne i večernje varijante. Natikače su ove sezone must have komad, a Mango na sniženju ima stylish verziju koja nam se jako dopada. Ljetna vjenčanja su događaji za koje se moramo dotjerati, a za svečane prigode biramo duge haljine ili kombinezone koje kombiniramo na sandale na patu. Ljetna sezona je u znaku detalja poput perja, a Mango ima na sniženju ljetne zelene sandale s perjem koje su zadnji modni trend.

Izbora je pregršt, a što ćete odabrati ostaje na vama. Predlažemo razne komade pomoću kojih ćete stvarati jednostavne, a upečatljive outfite. Za vrijeme godišnjih odmora želimo provoditi vrijeme u casual kombinacijama koje se mogu prilagoditi dnevnom i večernjem outfitu. Dugi kombinezoni na ravne natikače su odlična dnevna kombinacija i zajedno s cekerom možemo biti stylish za gradske kave. No, s druge strane isti taj kombinezon u sinergiji sa sandalama na petu i mini torbicom će biti trendi outfit za večernji look. Mango komadi na sniženju su funkcionalni i mogu se prilagoditi raznim prigodama i kao takvi su odličan ulov. U nastavku donosimo najbolje komade s trenutnog sniženja.

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

Foto: IMAX, Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori