Svi su ludi za perjem – nove Zarine sandale koje se prodaju brzinom munje
Svi su ludi za perjem – nove Zarine sandale koje se prodaju brzinom munje

Svi su ludi za perjem – nove Zarine
sandale koje se prodaju brzinom munje

Lipanj je mjesec eventova i partyja zbog čega smo u konstantnoj potrazi za idealnim outfitom. Kako to obično biva, kada riješimo problem omiljene haljine, čeka nas potraga za pravim cipelama. Iako nam to zna biti noćna mora, sada nam se čini kako Zara ima sve što nam treba. Iz tjedna u tjedan izbacuju sve bolje i bolje komade obuće. Predmet žudnje trenutno su nam njihove sandale s perjem.

Sandale s perjem koje želimo nositi

Kako možemo primijetiti u svijetu mode, perje je ove sezone hit pa svi želimo barem jedan komad garderobe s njim. Prepoznala je to i Zara za koju je opće poznato da je brend kojem treba minimalno vremena da visoku modu, po prihvatljivim cijenama, dovede u svoje dućane. Cipele s perjem pravi su im pogodak jer su žene poludjele za njima. Potvrđuje to i činjenica da samo dva dana nakon što su došle u prodaju, planule su u puno veličina na njihovom web shopu. Ali ne brinite, nisu sasvim rasprodane, a za pojedine boje stoji natpis „coming soon“.

Prva varijanta sandala s perjem dolazi na visini potpetice od 9.5 cm. Možete ih pronaći u bojama fuksije te neonsko zelenoj. Samo da vas pripremimo, zelene su dostupne još samo u veličinama 37 i 38 pa ako ste ih pikirali, brzo u košaricu jer mogle bi uskoro biti sold out. S bojom fuksije malo je bolja situacija – veličine 36, 37 i 38 dostupne su u ovom trenutku, a 40 i 41 stižu uskoro.

Ravna varijanta sandala koje nosimo i u dnevnim kombinacijama

Ako niste ljubitelj štikli i radije birate ravne cipele, ove su sandale s perjem u obliku japanki idealne za vas. S njima nećete pogriješiti i sigurno ćete ih iznositi tijekom ljeta jer njih možete kombinirati i za dnevni i večernji look. Dolaze u narančastoj i pariško plavoj verziji i nismo sigurne koje su nam ljepše. Plava kao morski odabir s kojim nikada ne možemo pogriješiti, ili narančasta koja je it boja sezone.

Stanje zaliha s narančastima nešto je bolje, nego s plavim sandalama. Ove flat cipelice jučer su se nudile i u boji fuksije, ali danas više nisu vidljive na stranici. Pretpostavljamo zbog toga što su apsolutno sold out. Zato jedino što vam možemo reći je – trk na Zarin webshop dok još možete.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori