Mango i Mango Outlet imaju odlične proljetne i ljetne modele snižene do 50% – ovo su naši favoriti

Mango i Mango Outlet imaju odlične proljetne i ljetne modele snižene do 50% – ovo su naši favoriti

Mango Outlet

Kako obnoviti proljetnu garderobu i pripremiti se za ljeto unutar svakog budžeta? Posljednjih mjesec dana, modni brendovi u svojim su online shopovima ponudili odlične popuste i ponude na najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke. Bilo da tražite proljetne klasike koje ćete nositi godinama, ležerne modele koje ćete nositi u narednim tjednima ili prve modne favorite za ljetnu sezonu, sve što možete poželjeti u svojem ormaru sada možete pronaći na proljetnim online sniženjima.

Posljednje sniženje koje donosi sve što nam treba da bismo osvježili svoju proljetnu i ljetnu garderobu pronašli smo u online shopovima Mango i Mango Outlet.

Aktualno sniženje s aktualnim modelima

Topli i sunčani proljetni dani označili su početak tople sezone unutar naših ormara što znači da je sada savršeni trenutak da pronađemo nekoliko novih proljetnih favorita, ali i započnemo s pripremama za ljetnu sezonu. I dok u online shopove naših omiljenih modnih brendova neprestano stižu novi modeli, Mango i Mango Outlet donose i prvo sniženje na aktualne kolekcije koje okupljaju najpoželjnije modele za proljeće i ljeto.

Mango

Nakon prvog vala sniženja koje je donijelo popuste do 50%, Mango Outlet sve modele iz svoje ponude sada je dodatno snizio za 50%. Dvostruko sniženje traje do 27.04., a među sniženim modelima pronaći ćete sve od ležernih modela do ženstvenih haljina.

Odlične popuste na proljetne i ljetne modele iz aktualne kolekcije donosi i Mango. Odabrani modeli iz nove kolekcije koji su tek stigli u njegov online shop, sada se već nalaze na sniženju koje donosi popuste do 50%. Bijela bluza, točkasti modeli i plave traperice smo su neki od najpoželjnijih modela sezone koje možete pronaći u Mango online shopu snižene do 50%. Sniženje na novu kolekciju u Mangu će potrajati sve do 03.05.

Naše favorite donosimo u nastavku, a sve snižene modele možete pronaći i naručiti na mangooutlet.com i mango.com.


Mango Outlet


Mango

Foto: Mango, Mango Outlet

Učitati još
Zatvori