Hrvatski brend My Choice ima novu ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka
Hrvatski brend My Choice ima novu ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka

Hrvatski brend My Choice ima novu ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka

Inspirirani toplim mediteranskim suncem, prekrasnim hrvatskim otocima i jadranskim morem, brend My Choice s ponosom predstavlja Verano de Oro , njihovu treću ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka. Nova kolekcija pažljivo je osmišljena da vas krasi bezvremenskom elegancijom i stilom. Njihova strast leži u stvaranju jedinstvenih komada koji utjelovljuju duh ljeta, a predanost ručnoj izradi svakog artikla u Hrvatskoj osigurava neusporedivu kvalitetu i pažnju na detalje. Svaki je odjevni predmet pomno kreiran, a za izradu su potrebni dani predanog rada.

Lidija Lešić

Verano de Oro

U novoj kolekciji možete pronaći tri nova modela kupaćih kostima, svaki poseban na svoj način. Azul model krasi visok struk i retro prizvuk. Flor je za one koji preferiraju jednostavnije krojeve, dok je Amor prekrasan jednodijelni model golih leđa i bogate mustre. Arena i Mar su top i hlače koji se mogu nositi skupa ili odvojeno, za oboje garantiraju da će biti statement komadi u vašem ljetnom ormaru. Još jedan kompletić se našao u novoj kolekciji, Paloma i Sol, idealan za tople ljetne dane u omiljenom beach baru. I top i hlačice se mogu odvojeno naručiti.

Savršeni komadi za ljeto

Nova kolekcija ima zvijezdu ove sezone – Marea kombinezon. Ova kreacija po narudžbi obećava da će ostaviti trajan dojam, a kroji se isključivo po vašim mjerama. Zanimljiv podatak je da je u njega utrošeno čak 3000 metara konca. Tu je i novi model naušnica, Ola, a možete ga pronaći i u dvije veličine. Novost je heklani choker, Luz, koji će podignuti baš svaku ljetnu kombinaciju. U kolekciji je svoje mjesto pronašao i novi model torbe, Brisa, pažljivo dizajnirana da bude savršen pratilac za vaše avanture na plaži. Osim klasičnog načina nošenja preko ramena, Brisa je kreirana da je možete nositi i kao ruksak.

Kombinezon
choker luz
torba Brisa

My Choice vjeruje u proizvodnju samo onoga što je neophodno, osiguravajući da svaki komad koji stvore ima najveću vrijednost. Odabirom ručne izrade odjevnih predmeta u malim količinama, ne samo da smanjuju otpad, već daju prioritet dugovječnosti i izdržljivosti njihovih proizvoda. Izrađene od prirodnih pamučnih materijala, njihove kreacije savršene su za vruće ljetne vrućine, nudeći udobnost i prozračnost bez kompromisa u stilu.

Kako biste istražili kolekciju Verano de Oro, posjetite webshop (www.mychoice.hr) ili pišite putem Instagram profila gdje su dostupni za sva pitanja. Svaki predmet izrađuje se po narudžbi, što vam omogućuje slobodu odabira željene boje, osiguravajući da vaš komplet odražava vaš osobni stil i nadopunjuje vaš jedinstveni štih.

Kampanja je snimana na prekrasnim hvarskim plažama, a za slike je zaslužna Senja Vild koja se u jednom trenu našla i ispred objektiva kamere. Posebne zahvale idu Slavici koja je dio My Choicea od samih početaka. Verano de Oro je više od same kolekcije—to je poziv da prigrlite zlatne trenutke ljeta. Neka ove ručne kreacije budu dio vaših suncem okupanih avantura uz koje ćete stvarati uspomene koje će trajati cijeli život.

Foto: Senja Vild

Učitati još
Zatvori