Pronašli smo kvalitetne i bezvremenske komade koji će vam trajati godinama
Pronašli smo kvalitetne i bezvremenske komade koji će vam trajati godinama

Pronašli smo kvalitetne i bezvremenske
komade koji će vam trajati godinama

U samom centru Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića 6, smjestila se prodavaonica luksuznog modnog brenda Luisa Spagnoli. Ovaj talijanski brend nosi ime po svojoj osnivačici, talijanskoj poduzetnici koja je utemeljila ovu modnu kuću u srcu Perugije, Italije.

Luisa Spagnoli

Talijanska elegancija

Elegantni svijet gdje se klasični krojevi susreću s toplinom odlična je modna destinacija za one koji se žele odijevati, ali i osjećati posebno. Brend je postao prepoznatljiv po elegantnoj, sofisticiranoj i kvalitetnoj ženskoj odjeći, uključujući haljine, kapute, suknje i druge komade.

Luisa Spagnoli (4)
Luisa Spagnoli (2)

Nova kolekcija – spoj tradicionalnog i modernog

Komadi s potpisom Louise Spagnoli izraz su ljubavi prema modi i poštovanja prema ženskoj eleganciji. Nova kolekcija zrači suvremenim šarmom i bezvremenskom klasikom koja nikada neće izaći iz mode. Najnoviji komadi kombiniraju tradicionalnu eleganciju Luise Spagnoli s modernim izričajem.

Luisa Spagnoli (1)
Luisa Spagnoli (3)

Povijest, tradicija i kvaliteta

Nova kolekcija odlikovala se svježim krojevima i pažljivo odabranim materijalima. Ako ste i vi među ljubiteljicama klasike ili popularnog quiet luxury trenda, ne sumnjamo da ćete na ovoj jedinstvenoj modnoj destinaciji u centru Zagreba pronaći savršene komade za sve prilike koji su kombinacija klasičnog stila i suvremenih trendova.

Luisa Spagnoli brend koji nije samo odjeća, već životna priča. Ako tražite modu s dušom i komade koje će vam trajati godinama, Luisa Spagnoli je mjesto gdje ćete je pronaći, a nova kolekcija nosi sa sobom svježu notu modernosti koju ne želite propustiti.

Luisa Spagnoli (5)

Foto: PR

Učitati još
Zatvori