U Lidlu su ponovno dostupne tenisice koje su pokorile društvene mreže
U Lidlu su ponovno dostupne tenisice koje su pokorile društvene mreže

U Lidlu su ponovno dostupne tenisice koje
su pokorile društvene mreže

Moda je brza i mijenja se na tjednoj bazi. Trendovi dolaze i odlaze, a s obzirom na promjene i na to kako je potrošače sve teže osvojiti, potrebno je puno truda kako bi neki komad postao viralan i hit. Lidl je izbacio modnu kolekciju naziva LidlbyLidl koja je osvojila svijet, a unisex tenisice i čarape iz istoimene kolekcije su bile rasprodane odmah.

Kasnije su se po troduplo većim cijenama prodavale na raznim kanalima i nikome nije bilo jasno zbog čega se dogodila tolika pomama. No, u Lidl trgovine je došla nadopuna kolekcije s modelom tenisicama koje su pokorile društvene mreže kada su se prvi put pojavile.

lidl tenisice
lidl tenisice

Lidl tenisice koje su osvojile svijet

Sportske tenisice su odavno prestale biti isključivo funkcionalan detalj, a postale modni dodatak koji se može kombinirati na sve. Dokaz tome su i visoke modne kuće koje su izbacile svoje modele sportskih tenisica. Osim toga, modne kolaboracije između visokih modnih kuća i sportskih brendova su neki od najvećih trendova.

Lidl model se apsolutno uklapa u ovu modnu priču, a u kombinaciji s Lidl čarapama možete kreirati outfit u kojem ćete biti zamijećeni. Riječ je o unisex modelu koji je udoban. Možete ga nositi na casual i sportske kombinacije. Predlažemo ga kombinirati na traperice i puffer jakne. Lijepo će se uklopiti i na duge haljine ovo ljeto. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o upečatljivoj kombinaciji. Sve Lidl novitete možete pogledati ovdje.

lidl tenisice
lidl tenisice

Foto: Lidl

Učitati još
Zatvori