Vrlo praktičan i stylish dodatak za zaštitnu masku

Vrlo praktičan i stylish dodatak
za zaštitnu masku

Lele Sadoughi

Iako smo do prije koji mjesec nonšalantnije razmišljali o njima, pokazalo se kako zaštitne maske moraju postati dio svakodnevnog života i situacija se neće mijenjati u dogledno vrijeme. Ulaganje u veće količine jednokratnih maski ili kupovina pamučnih višekratnih zaštitnih maski sada je već mnogima na pameti, a trendseteri su o njima počeli razmišljati kao o modnom dodatku. Jer sigurno je da će još neko vrijeme biti prisutne, pa zašto onda ne bismo iz njih izvukli sve pozitivne strane i prilagodili ih dnevnom outfitu ili ih personalizirali.

Brojni su brendovi već primijetili potencijal ovog načina razmišljanja te su svojim savjesnim kupcima ponudili razne vrste maski, različito rezane za maksimalnu udobnost na individualnom licu, u brojnim bojama, uzorcima, s različitim načinima vezanja kako bi se njihovo nošenje u potpunosti optimiziralo i postalo za korisnika ugodan svakodnevni ritual.

White House Black Market

Lančić za zaštitnu masku

Možda ste i sami primijetili da u tranzitu često ne znate kuda s pamučnom maskom pa ju, primjerice, vežete oko ruke, zataknete za uho i slično. Dizajneri su se zato dosjetili super ideje, a to je da kreiraju lance za maske (ili ih prenamijene od lančića za naočale). Na taj je način maska uvijek sigurno oko vašeg vrata, a prema potrebi i ulasku u javni prijevoz ili trgovine ju možete opet staviti na lice.

Naravno, najsigurnija praksa bi bila lančić koristiti samo u kratkom vremenskom periodu kada kontinuirano izlazite ili ulazite u zatvorene prostore, primjerice presjedate u javnom prijevozu ili uzastopno ulazite u trgovine za vrijeme kupovine. U svim se ostalim slučajevima preporučuje masku sigurno zatvoriti u vrećicu kako bi ostala skrivena od vanjskih utjecaja.

U nastavku donosimo praktične lančiće s kojima sveprisutna maska može postati modni dodatak. Svi brendovi dostavljaju u Hrvatsku.

Eliou
Eliou
Lele Sadoughi
White House Black Market
Jules Kae
Jules Kae
Lux London, Etsy
Kippot World
From Clare With Love, Etsy
Dua 770, Etsy
Donni
Donni
Donni

Foto: Lele Sadoughi, Donni, Etsy, Eliou, Kippot World, Jules Kae, White House Black Market

Učitati još
Zatvori