Najbolja kolekcija trenirki ove godine nosi hrvatski potpis

Najbolja kolekcija trenirki ove
godine nosi hrvatski potpis

#kupujmohrvatsko trenirke 2021.

Znate li što je athleisure? Kovanica pojmova athletic i leisure koja označava jedan, relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti. Nošenje sportske odjeće u svim situacijama osnovna je karakteristika athleisure-a. Ovaj sektor u modnoj industriji posljednjih 7 godina bilježi rast od 42%, a predviđa se da će do 2026. premašiti godišnju vrijednost od 250 milijardi dolara. Počelo je “izlaskom” sportskih brendova na ulice, a danas su u ovom modnom segmentnu prisutni i oni premium kategorije.

#kupujmohrvatsko trenirke 2021.

Najbolje trenirke dolaze s #kupujmohrvasko predznakom

Danas, možete biti dio ovog sve raširenijeg i, priznat ćemo, vrlo udobnog modnog stila, a pritom još poslati jasan i moćan statement. Ova “tvrda” vremena pravi su trenutak za mekanu trenirku kupnjom koje pomažete hrvatsku proizvodnju i promovirate kvalitetu domaćeg proizvoda. Ovo nije puki poziv bez pokrića na potrošački patriotizam. Isprobali smo novu #kupujmohrvatsko kolekciju trenirki i možemo reći da kvalitetom iza sebe ostavlja mnoge razvikane i osjetno skuplje brendove.  Korišteni materijali su izuzetno kvalitetni i mekani, krojevi dobro pogođeni, a trenirke ležerne i udobne u svim situacijama.

#kupujmohrvatsko trenirke 2021.

Uz trenirke tu su i jednako kvalitetne hoodice koje su u zadnje vrijeme također postale “it” komad kojim su svoju #kupujmohrvatskoporuku poslali i mnogi pripadnici hrvatske influencerske scene. Izuzetno udobne i tople hoodice od kvalitetnog pamuka dostupne su u više boja, sa ili bez zip zatvarača i s otisnutim ili izvezenim srcem na prednjici.

#kupujmohrvatsko trenirke 2021.

Kupnjom proizvoda iz ove kolekcije činite mali, ali bitan korak prema očuvanju i jačanju domaće proizvodnje i šaljete veliku poruku. Nove trenirke i hoodice, ali i sve druge #kupujmohrvatsko proizvode potražite putem njihovih Facebook i Instagram profila. 

#kupujmohrvatsko trenirke 2021.
#kupujmohrvatsko trenirke 2021.

Foto:PR

Učitati još
Zatvori